Verzorgende IG in de wijk

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers in omgeving Eindhoven zijn wij per direct op zoek naar een verzorgende IG. Als Verzorgende IG ben jij op zoek naar veel afwisseling in de wijk. Achter iedere deur kom je een andere situatie en zorgvraag tegen en als verzorgende IG ga jij hier direct mee aan de slag. De ene cliënt heeft tijdelijke zorg nodig vanwege een ongeluk terwijl de andere cliënten vanwege langdurige ziekte, ouderdom of een handicap jou hulp nodig hebben. Jij bent die sociale Verzorgende IG die fijn een praatje maakt met de cliënt, terwijl je ondersteuning biedt bij bijvoorbeeld ADL-zorg. Daarnaast stel je zorgplannen op, verricht je verpleegtechnische handelingen, stimuleer je cliënt waar nodig en heb je contact met je andere Verzorgende IG collega's, huisartsen en specialisten. Je komt graag bij de mensen thuis en gaat met een voldaan gevoel weer de deur uit omdat deze dankbare baan bij jou past als Verzorgende IG. Het gezellige en knusse familiegevoel is voor deze opdrachtgever van groot belang, voor zowel de cliënten als de werknemers.

Spreekt deze vacature je aan en wil je meer weten over de mogelijkheden? Solliciteer dan direct op deze afwisselende Verzorgende IG in de wijk vacature of informeer naar de andere mogelijkheden binnen deze organisatie.

Functie eisen

  • Je bent beschikbaar voor minimaal 20 uur per week;
  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG;
  • Je bent flexibel en hebt hart voor de zorg;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. We bieden een marktconform salaris volgens de juiste CAO waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden we alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy en Club Maandag® helpen wij jou bij je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen, trainingen en workshops volgen. Tijdens je opdracht wordt je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen een pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Daphne Werkhoven

Daphne Werkhoven

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs