Verzorgende IG in de wijk

Over de functie

Lijkt het jou leuk om te werken in een kleinschalig, zelfsturende wijkteam?


Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van je werk. Je doet dit vanuit de positieve kijk op gezondheid. Aandachtig, betrouwbaar en energiek zijn de sleutelwoorden. Als verzorgende IG ga jij de bewoners conform het zorgplan verplegen en begeleiden. Je assisteert de verpleegkundigen en artsen bij complexe verpleegtechnische handelingen. Ook ga je medicatie verstrekken, controleren en bestellen. Maar bovenal zorg jij voor persoonlijk contact en een lach! Jouw drijfveer is om de zelfredzaamheid van mensen te ondersteunen. Door jouw professionele hulp en aandacht krijgen cliënten de hulp die ze nodig hebben waardoor ze zoveel mogelijk hun eigen regie behouden. Zo simpel is het. En daar mag jij trots op zijn!


Bij Maandag® sta jij als professional op de eerste plek. We willen jou graag leren kennen en zijn benieuwd naar jouw dromen en ambities. Door middel van ons grote zorgnetwerk in Limburg gaan we opzoek naar een dynamische werkomgeving waar jij elke dag met frisse energie belangrijk werk kan doen. Voor jouw waardevolle inspanning zetten we graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een uitstekend salaris met gunstige ORT, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding of zelfs een leaseauto? Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding van jouw recruiter en accountmanager. Ook bieden we diverse trainings- en bijscholingsmogelijkheden aan via onze Maandag® Academy zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Klinkt goed, toch?!


Ben je helemaal enthousiast geworden? Solliciteer dan direct of neem contact met mij op via 06-82957086 of via ivar.jole@maandag.nl. Ik kijk uit naar onze kennismaking. Tot snel!

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding Verzorgende IG niveau 3;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en maakt makkelijk contact met cliënten;
  • Je durft beslissingen te nemen en bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent in staat om een vertrouwensrelatie op te bouwen. Mensen voelen zich op hun gemak bij jou en zijn tevreden over de zorg die je biedt;
  • Jij gaat onregelmatige diensten niet uit de weg.

Over het bedrijf

Maandag® biedt de kans om je expertise bij diverse zorginstanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorgbranche beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Ivar Jole

Ivar Jole

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs