Verzorgende IG in de wijk

Lionel te Riele
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lionel te Riele
MRT 23
Noord-Holland Tijdelijk MBO
22.04.2020 100289222
Solliciteren

Over de functie

Nee zuster? Ja zuster!

Voor jou als verzorgende IG in de wijk betekent zorg persoonlijke aandacht, een vertrouwd gezicht uit de buurt én echt dankbaar werk. In de wijk kom je als verzorgende IG bij cliënten thuis waar in ieder huis een ander verhaal geldt. Cliënten die thuiszorg nodig hebben door een ziekte of beperking, cliënten die begeleiding bij het herstel van een operatie nodig hebben of cliënten die door ouderdom niet meer zonder ondersteuning en verzorging kunnen. Het bieden van ADL-ondersteuning en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen vallen o.a. onder jouw verantwoordelijkheid. Je werkt samen met andere verzorgenden IG en met verpleegkundigen van MBO en HBO niveau. 

Als verzorgende IG in de wijk ben je daadkrachtig ingesteld. Je werkt verantwoordelijk en durft om te denken. De cliënt staat altijd centraal. Als verzorgende IG in de wijk verricht jij je werk op momenten dat niemand anders het kan! 


·        Persoonlijke aandacht, vertrouwd gezicht uit de buurt, echt dankbaar werk

·        Zorg en ondersteuning bieden bij ziekte en/of beperking

·        Begeleiding bieden bij het herstel van een operatie

·        Zorg en ondersteuning bieden aan ouderen die niet meer zonder kunnen

Functie eisen

Je voelt passie voor de thuiszorg. Graag zien wij een toegewijde en proactieve verzorgende IG die minimaal 24 uur per week beschikbaar is. Relevante werkervaring in de thuiszorg is een pre.


·        Diploma verzorgende IG

·        Minimaal 24 uur per week beschikbaar

·        Werkervaring in de thuiszorg is een pre 

Over het bedrijf

Je krijgt bij Maandag® een te gekke baan zoals je die nog niet eerder hebt ervaren. Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. We bieden een goed salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar dit zelf en reageer direct via de button onderin of stuur mij een mail: lionel.teriele@maandag.nl.


·        Salaris conform CAO VVT

·        Recht op verlof, vakantiegeld, pensioenopbouw

·        Persoonlijke begeleiding door accountmanager en recruiter


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lionel te Riele
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lionel te Riele