Verzorgende IG in de thuiszorg

Over de functie

Voor verschillende thuiszorg organisaties in Friesland zijn wij op zoek naar enthousiaste verzorgende IG, die hun route zelfstandig kunnen uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor jouw cliënten en je geeft hen de zorg die zij op dat moment nodig hebben. Dit kan erg verschillen per cliënt. Je bent in staat een goede tijdsplanning te maken, zodat iedere cliënt op tijd geholpen kan worden. Daarnaast ben je in staat zelfstandig benodigde verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Uiteraard ben je onderdeel van een team waarin je kunt sparren en overleggen over cliënten en andere situaties, maar binnen deze functie heb je veel vrijheid en wordt er een beroep gedaan op jouw zelfstandigheid. Je ontvangt een contract met vaste uren en op basis hiervan worden jouw route(s) ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de zorgvraag van de cliënten.

Als verzorgende IG in de thuiszorg is het belangrijk dat jij flexibel ingezet kan worden binnen verschillende diensten. Daarnaast zoeken wij mensen die met positieve energie naar de cliënten thuis gaat, om samen met hen ervoor te zorgen dat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Inleven in de situatie van de cliënt is hierbij belangrijk. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en zie jij het zitten om deze uitdaging met ons aan te gaan? Dan hoor ik graag snel van je!

Functie eisen

 • Diploma verzorgende IG
 • Bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen
 • In bezit van rijbewijs en auto
 • Affiniteit met de ouderenzorg
 • Geldige VOG (of aanvraag hiervan)
 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in onder andere de gezondheidszorg. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een zorginstelling werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij!

Wij bieden onze professionals een contract met vaste uren, maar ook de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers uit ons netwerk aan de slag te gaan. Ben jij toe aan een afwisselende, uitdagende baan als verzorgende IG waarbij wij jou, op basis van jouw wensen en voorkeur, kennis laten maken binnen verschillende zorginstellingen in jouw woonomgeving? Dan ben je bij Maandag® aan het goede adres!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Nina Vuijk

Nina Vuijk

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs