Verzorgende IG in de Thuiszorg

Nicky den Breejen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicky den Breejen
MEI 13
Gelderland Permanent MBO
12.06.2020 103015571
Solliciteren

Over de functie

Jij wilt aan de slag in een klein, gemoedelijk en gezellig wijkteam als Verzorgende IG. In het wijkteam vinden ze het belangrijk dat een cliënt een vast aanspreekpunt krijgt en vertrouwde gezichten over de vloer ziet komen. Alles draait dus om mensenwerk. Jij begrijpt dat het super belangrijk is dat je je in kunt leven in de situatie van een cliënt, zodat hij of zij zich op het gemak voelt.


Als Verzorgende IG vindt jij het leuk een gezellig praatje te maken tijdens de werkzaamheden. Door jouw oprechte interesse, glimlach en luisterend oor voelt de cliënt zich helemaal op zijn of haar gemak.


Als Verzorgende IG in de thuiszorg kom je een grote diversiteit in de zorg tegen. Mensen met verschillende achtergronden, culturen en zorgvragen. Zo zal je tijdens jouw routes niet alleen ouderen tegen komen, maar ook jongeren met psychiatrische problematiek, volwassenen met een chronische ziekte, mensen die net ontslagen zijn uit het ziekenhuis & nog zorg nodig hebben en ook mensen die terminale zorg nodig hebben.


Als Verzorgende IG in de thuiszorg signaleer, lever en coördineer je zorg op ‘maat’. Je observeert en rapporteert het verloop van de geleverde zorg en signaleert bijzonderheden. In deze baan houd je nauwgezet in de gaten hoe het met een cliënt gaat. Je werkt methodisch, signaleert, rapporteert en evalueert. Ook denk je mee in oplossingen en werk je samen met andere disciplines.


De diensten zijn als volgt:

Ochtend (07:00 – 13:00)

Middag (13:00 – 18:00)

Avond (18:00 – 23:00)

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding verzorgende IG
  • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar
  • Een vrijwillige BIG-registratie is een pre.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs


Ben jij met de auto binnen 30 minuten in Boxmeer en helemaal enthousiast over deze vacature? Reageer dan direct op deze vacature. Wil je eerst meer weten? Bel of app mij dan even op het nummer 061318165, ik geef je graag meer informatie.

Tot horens!

Nicky den Breejen

061318165

Nicky.denbreejen@maadag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nicky den Breejen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicky den Breejen