Verzorgende IG in de thuiszorg

Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen
JUN 12
Gelderland Tijdelijk MBO
12.07.2020 102516855
Solliciteren

Over de functie

Het zou moeten gaan om kwaliteit in plaats van kwantiteit voor “de handen aan het bed”!

Je gaat aan de slag in de thuiszorg, bezoekt cliënten en ondersteunt waar nodig. Jij bent als Verzorgende IG graag op pad en bent gewend dat geen dag hetzelfde is. De cliënt staat centraal en jij bent verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit die geleverd wordt. Dit doe je samen met het wijkteam waarin je werkt. Kortom is het werken in teamverband, geen dag hetzelfde werk, veel op pad en veel waardering voor je weggelegd?

Functie eisen

  • Gediplomeerd Verzorgende IG
  • Bekwaam met de verpleegtechnische handelingen
  • In bezit van rijbewijs B
  • Flexibel, wisselende diensten

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), een eigen contactpersoon vanuit de organisatie en vele evenementen waar je aan kan deelnemen (Club Maandag®, borrels, workshops).

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen