Verzorgende IG in de ouderenzorg

Over de functie

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Veendam ben ik op zoek naar een gemotiveerde, leergierige verzorgende IG die deze organisatie voor de komende tijd wil ondersteunen. Er liggen veel mogelijkheden binnen deze organisatie, wat de ruimte geeft om te kijken welke afdeling het best aansluit bij jou als verpleegkundige. Hierbij kun je denken aan PG of somatiek, maar ook aan revalidatie, beademing en/of NAH.

Als verzorgende IG heb je een verantwoordelijke functie. Binnen deze organisatie is het belangrijk dat je als verpleegkundige goed inspeelt op de saamhorigheid die leeft onder de cliënten. Je bent zichtbaar voor onze cliënten en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen, maar stuurt er ook op aan dat cliënten zoveel mogelijk de regie over zijn of haar leven behoudt.

Binnen deze gemoedelijke organisatie staat samenwerken centraal. Het hele team gaat sámen voor het beste resultaat. Als verpleegkundige speel jij hierin een grote rol en je krijgt collega's van nature makkelijk mee. Je bent oplossingsgericht, communicatief en sociaal vaardig en stelt jezelf flexibel en open op.

Is dit jouw nieuwe uitdaging??!

Functie eisen

  • In het bezig van een diploma Verzorgende IG
  • Gevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen
  • Geldige VOG (of een aanvraag hiervoor)
  • Rijbewijs B + eigen vervoer is een pré
  • 24 - 32 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in onder andere de gezondheidszorg. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een zorginstelling werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij!

Wij bieden onze vaste professionals een contract met vaste uren, maar ook de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers uit ons netwerk aan de slag te gaan. Maar ook voor een tijdelijke opdracht kun je bij ons terecht. Ben jij toe aan een afwisselende, uitdagende baan waarbij wij jou, op basis van jouw wensen en voorkeur, kennis laten maken binnen verschillende zorginstellingen in jouw woonomgeving? Dan ben je bij Maandag® aan het goede adres!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Nina Vuijk

Nina Vuijk

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs