Verzorgende IG | Covid-19 afdeling

Over de functie

Waar ga je werken?

Een zorgorganisatie in de omgeving van Noord Nederland stelt een van hun locatie ter beschikking voor een crisis locatie. Het gaat hierbij om zieke patiënten, die de acute zorg van het ziekenhuis niet meer of nog niet nodig hebben. Zij hebben wel zorg nodig die thuis niet geboden kan worden. Als zorgprofessional kun je jezelf inzetten als verzorgende IG om de zorginstelling te ondersteunen. Een zeer uitdagende omgeving waar wij jou hulp ontzettend goed bij kunnen gebruiken.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende-IG bestaat je werk uit het verzorgen en behandelen van patiënten met de symptomen van COVID-19. In deze functie ga je nauw samenwerken met andere professionals van alle niveaus en gaan jullie samen alle krachten bundelen. Het is een uniek kans om jezelf verder te ontwikkelen en iedere dag weer iets te leren. De patiënten kunnen op jouw rekenen en voelen zich vertrouwd als jij de benodigde zorg verleent. Je bent rustig en straalt dit ook uit naar jouw omgeving. Samenwerken, flexibiliteit en passie voor het vak zijn kenmerken die jouw op het lijf geschreven staan. Grijp jij deze kans aan en laat jij zien wat je waard bent?

Functie eisen

  • Verzorgende IG diploma
  • Je bent per direct inzetbaar voor minimaal 16 uur per week
  • Je bent bevoegd en bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in onder andere de gezondheidszorg. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een zorginstelling werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij!

Wij bieden onze vaste professionals een contract met vaste uren, maar ook de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers uit ons netwerk aan de slag te gaan. Maar ook voor een tijdelijke opdracht kun je bij ons terecht. Ben jij toe aan een afwisselende, uitdagende baan waarbij wij jou, op basis van jouw wensen en voorkeur, kennis laten maken binnen verschillende zorginstellingen in jouw woonomgeving? Dan ben je bij Maandag® aan het goede adres!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Maureen Schlaman

Maureen Schlaman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs