Verzorgende IG bij MAANDAG!

Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman
JUN 11
Gelderland Permanent MBO
11.07.2020 100287863
Solliciteren

Over de functie

Bij Maandag® kijken wij graag met jou mee naar jouw wensen en ambities. Wil jij bijvoorbeeld werken in de thuiszorg, om mensen in hun eigen huis zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen? Elk bezoek is een één op één moment tussen jou en de cliënt. Dit maakt jouw werk bijzonder! Of misschien is intramuraal werken meer voor jou weggelegd. Bijvoorbeeld binnen een verzorgingstehuis, een revalidatieafdeling of op een psychogeriatrische afdeling. Hier ondersteun je mensen die niet langer voor een medische behandeling hoeven te worden opgenomen in een ziekenhuis. Binnen de gehandicaptensector zijn daarnaast ook tal van doelgroepen, een ieder met een ander verhaal. Maatwerk leveren is iets wat jij graag doet!


Wat ga je doen?

Als verzorgende IG bezoek jij cliënten om ze te verzorgen en begeleiden. Je daagt ze ook uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je voert verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van medicatie, het zetten van een injectie, zwachtelen en wondzorg. Je ondersteunt de cliënt met de algemeen dagelijkse levensverrichtingen zoals wassen en aankleden.

Je komt te werken in een omgeving waarin flexibiliteit en ontwikkeling centraal staan. Als verzorgende IG krijg jij de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende settingen binnen de VVT of gehandicaptensector, net waar jou voorkeur ligt! Maandag® kijkt graag met je mee naar jouw wensen en ambities! Daarnaast kun je deelnemen aan toffe trainingen om jouw kennis te vergroten.

Als je nog niet zeker weet op welke afdeling jij het best op je plek zit, is werken als verzorgende IG bij Maandag® ook de ideale plek om dit te ontdekken!


Wie ben jij?

Jij bent altijd met de cliënt in contact. Je hebt oog voor de situatie en het is vanzelfsprekend dat de zorgverlening past bij hun wensen en behoeften. Je bent flexibel inzetbaar en werkt graag samen met jouw collega’s om de zorg zo goed mogelijk te kunnen doen!


Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Voor informatie of vragen kun je contact opnemen op 0630557514 of e-mailen naar andrea.heuvelman@maandag.nl

Ben je enthousiast en wil je reageren? Leuk! Reageer direct en wij nemen snel contact met je op! 

Functie eisen

  • Je hebt een diploma verzorgende IG
  • Je kunt de verpleeg handelingen verrichten die nodig zijn om de cliënt te verzorgen
  • Je vindt het leuk om aan de slag te gaan bij een organisatie die staat voor jou persoonlijke groei en professionele ontwikkeling

Over het bedrijf

Wanneer je kiest voor Maandag®, kies je voor warm en persoonlijk contact. Jou wensen, ambities en doelen staan op nummer 1. Geen enkele dag is hetzelfde. In overleg zijn meerdere opdrachtgevers en de duur van opdrachten bespreekbaar.

Werken bij Maandag® heeft de volgende voordelen:

  • Salaris conform CAO
  • Reiskostenvergoeding (0,19euro per km)
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen
  • Mogelijkheid tot korte, maar ook langere opdrachten

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman