Verzorgende IG bij MAANDAG!

Over de functie

Vanuit Maandag® kunnen wij jou als Verzorgende IG’er (VIG) veel bieden. Zo kun je via ons onder andere aan het werk gaan binnen de PG, somatiek, revalidatie, thuiszorg of gehandicaptenzorg. Of je nu juist op zoek bent naar een vaste werkplek of juist graag veel brede werkervaring wil opdoen, er is echt veel mogelijk met de zekerheid van een (vast)contract. 

Binnen welke doelgroep en organisatie je als VIG de slag wil gaan is misschien nu nog lastig te bepalen. Wij vinden het daarom belangrijk samen te kijken waar jouw interesses liggen en er op deze manier voor te zorgen dat je met plezier naar je toekomstige baan gaat!

Wil jij je ontwikkelen als VIG, dan motiveren wij jou erin en denken of helpen we daar ook graag aan mee. Bij Maandag® sta jij als professional voorop.

Functie eisen

Wij zoeken een opgewekte gesprekspartner voor zowel de cliënten als je collega’s. Jij wordt blij van het geven van de juiste zorg, je bent sociaal, betrouwbaar en weet van aanpakken. 

  • In het bezit van een MBO Verzorgende IG diploma;
  • Flexibel qua inzetbaarheid;
  • Rijbewijs is een pre (voor je leaseauto via ons);
  • 24 tot 32 uur per week beschikbaar, meer of minder uur in overleg.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Je gaat aan de slag via Maandag® . Wij bieden een salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid voor een vast dienstverband.

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij de woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op de vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onder goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en door- groeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Freek Rohlfs

Freek Rohlfs

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs