Verzorgende IG bij MAANDAG!

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
JUN 19
Zuid-Holland Permanent MBO
19.07.2020 100224170
Solliciteren

Over de functie

Vanuit Maandag® kan ik jou als Verzorgende IG’er (VIG) veel bieden. Zo kan je via ons onder andere aan het werk gaan binnen de PG, somatiek, revalidatie, thuiszorg of NAH. Of je nu juist op zoek bent naar een vaste werkplek of juist graag veel brede werkervaring wil opdoen, er is echt veel mogelijk met de zekerheid van een (vast)contract. 


Binnen welke doelgroep en organisatie je aan de slag wilt gaan is misschien nu nog lastig te bepalen. Wij vinden het daarom belangrijk samen te kijken waar jouw interesses liggen en er op deze manier voor te zorgen dat je met plezier naar je toekomstige baan gaat!


Wil je je ontwikkelen dan vinden we dat heel goed en denken of helpen we daar ook graag aan mee. Bij Maandag® sta jij als professional voorop. 

Functie eisen

Wij zoeken een opgewekte gesprekspartner voor zowel de cliënten als je collega’s. Jij wordt blij van het geven van de juiste zorg, je bent sociaal, betrouwbaar en weet van aanpakken. 

  • In het bezit van een MBO Verzorgende IG diploma;
  • Flexibel qua inzetbaarheid;
  • Je kunt een VOG aanvragen;
  • Rijbewijs is een pre (voor je leaseauto);
  • 16 tot 32 uur per week beschikbaar, meer of minder uur in overleg.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Je gaat aan de slag via Maandag® . Wij bieden een salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid voor een vast dienstverband.


Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij de woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op de vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onder goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en door- groeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou als Verzorgende IG kunnen bieden? Solliciteer dan via de button onderin of stuur mij een mail: daan.klomp@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs