Verzorgende IG - 20 uur - Emmen

Nina Vuijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Vuijk
APR 16
Drenthe Permanent MBO
13.06.2020 100542926
Solliciteren

Over de functie

Als verzorgende IG ben jij onmisbaar binnen de ouderenzorg. Binnen deze kleinschalige locatie is het voor de cliënten van groot belang dat zij kunnen bouwen op de zorgverleners. Een vertrouwd gezicht die hen 's ochtends komt helpen is goud waard. Dit is dan ook wat er van jou als verzorgende IG verwacht wordt. Daarnaast ben jij natuurlijk ook in staat om verpleegtechnische handelingen uit te voeren waar nodig en biedt jij de bewoners gedurende jouw hele dienst ondersteuning waar nodig.


Niet alleen wordt er een beroep gedaan op jouw verzorgende kant, maar er wordt van je verwacht dat je zelf in staat bent je in te leven in de situatie van de cliënt en hierop in te spelen. Hierin krijg je dan ook veel vrijheid om zelf in grote lijnen jouw dienst in te vullen.


Uiteraard sta je er nooit alleen voor. Sparren over bijzonderheden is erg belangrijk in dit kleine team. Tijdens de overleggen heb jij als verzorgende IG dan ook een grote bijdrage. Daarnaast is het team zo opgebouwd, dat er altijd ruimte is om vragen te stellen, feedback te geven en ontvangen. Een open en eerlijke cultuur heerst en dat wordt ook overgedragen naar de cliënten.


Ben jij op zoek naar een baan als verzorgende IG waarbij je werkzaam bent op een kleinschalige afdeling, waar de lijntjes kort zijn, je veel verantwoordelijk krijgt en de cliënt altijd centraal staat? Dan ben je hier aan het juiste adres!


Wil jij in contact komen met deze bloeiende organisatie, of heb je nog wat vragen over de functie? Laat dan vóór 14 juni van je horen!

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding verzorgende IG
  • Bevoegd en bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen
  • Geldige VOG (of aanvraag hiervan)
  • Rijbewijs / eigen vervoer is een pré
  • Woonachtig in de buurt van Emmen
  • 20 uur per week beschikbaar (meer in overleg)

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in onder andere de gezondheidszorg. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een zorginstelling werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij!


Ben jij toe aan een afwisselende, uitdagende baan als verzorgende IG en wil jij graag in contact komen met de opdrachtgevers uit ons netwerk? Dan ben je bij Maandag® aan het goede adres!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nina Vuijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Vuijk