Zoeken

97

vacatures Verzorgende IG in de ouderenzorg (VVT)

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures Verzorgende IG in de ouderenzorg (VVT)

Op zoek naar een Verzorgende IG vacature in de ouderenzorg (VVT)? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres! Wij zijn in het hele land op zoek naar zorgprofessionals, die in het bezit zijn van een Verzorgende IG diploma op mbo- of hbo-niveau. Ook zoeken we vaak een Eerste Verantwoordelijke Verzorgende (EVV’er). Bekijk snel onze vacatures!

Als Verzorgende IG in de ouderenzorg (VVT) ben je voor de zorgvrager onmisbaar. Je voert technische handelingen uit en kan zelfstandig de zorg geven die nodig is. Je hebt een heldere kijk op de kwaliteit van de zorg en deelt deze graag met collega’s. Ook is het in jouw rol als Verzorgende IG dat je beschikt over een fijne en respectvolle stijl van communicatie, zowel richting collega’s als naar cliënten en hun naasten.

Bij Maandag® kan je als Verzorgende IG aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, bijvoorbeeld in woongroepen PG of somatiek, zorgappartementen, thuiszorg of een afdeling tijdelijk verblijf. Zo kun jij als zorgprofessional optimale werkervaring opdoen en je kennis verder uitbreiden. Ook is het dé manier om te ontdekken waar je interesses en talenten liggen.

Kortom, de perfecte opstap voor jouw verdere loopbaan als zorgprofessional! Bekijk alle vacatures als Verzorgende IG in de ouderenzorg (mbo en hbo) en solliciteer!