Verzorgende IG vacatures

Op zoek naar een Verzorgende IG vacature in de ouderenzorg (VVT)? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres! Wij zijn in het hele land op zoek naar zorgprofessionals, die in het bezit zijn van een Verzorgende IG diploma op mbo- of hbo-niveau. Ook zoeken we vaak een Eerste Verantwoordelijke Verzorgende (EVV’er). Bekijk snel onze vacatures!

Als Verzorgende IG in de ouderenzorg (VVT) ben je voor de zorgvrager onmisbaar. Je voert technische handelingen uit en kan zelfstandig de zorg geven die nodig is. Je hebt een heldere kijk op de kwaliteit van de zorg en deelt deze graag met collega’s. Ook is het in jouw rol als Verzorgende IG dat je beschikt over een fijne en respectvolle stijl van communicatie, zowel richting collega’s als naar cliënten en hun naasten.

Bij Maandag® kan je als Verzorgende IG aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, bijvoorbeeld in woongroepen PG of somatiek, zorgappartementen, thuiszorg of een afdeling tijdelijk verblijf. Zo kun jij als zorgprofessional optimale werkervaring opdoen en je kennis verder uitbreiden. Ook is het dé manier om te ontdekken waar je interesses en talenten liggen.

Kortom, de perfecte opstap voor jouw verdere loopbaan als zorgprofessional! Bekijk alle vacatures als Verzorgende IG in de ouderenzorg (mbo en hbo) en solliciteer!

verzorgende-ig vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

487 gevonden resultaten

None