Verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en begeleiders gezocht!

Eva van Doorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eva van Doorn
APR 29
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
29.05.2020 100545462
Solliciteren

Over de functie

Wil jij in deze tijd van crisis rondom het Coronavirus ook graag jouw steentje bijdragen in de zorg?


Coronavirus, we kunnen er eigenlijk niet meer omheen. Dit woord beheerst de afgelopen weken allemaal ons leven. Regels en maatregelen worden steeds verder aangescherpt, maar toch blijven de besmettingen groeien. Hierdoor komt er nog meer druk te staan op de zorg en zijn er nu, meer dan ooit, extra handjes nodig.


Ben jij:

-         MBO / HBO verpleegkundige met of zonder specialisatie?

-         Verzorgende IG niveau 3?

-         Helpende niveau 2?

-         Begeleider?


Dan hebben wij jou nu heel hard nodig voor verschillende zorginstellingen of ziekenhuizen in de regio van Noord-Brabant waar ze op zoek zijn naar die extra handjes. Voor Corona afdelingen, maar ook voor de “normale” afdelingen om deze draaiende te houden.  


Is je BIG-registratie verlopen of ben je inmiddels er alweer een tijdje uit? Geen probleem, samen gaan we op zoek naar de locatie die past bij jouw ervaring en kwaliteiten.


Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Stuur je vraag naar eva.vandoorn@maandag.nl of bel 06 12454981. 

Functie eisen

-         Diploma voor de zorg (verpleegkundige, verzorgende IG, helpende, mmz of vergelijkbaar);

-         Ervaring binnen de zorg;

-         Beschikbaar voor 16-36 uur.


Wij bieden een marktconform salaris conform de CAO (VVT, ziekenhuis, GGZ of gehandicaptenzorg). Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van 0,19 per kilometer. Samen met Maandag® Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de vacature of over de mogelijkheden van detacheren via Maandag®?

Over het bedrijf

Maandag® detacheert vakmensen binnen Zorg & Welzijn. Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou. Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij ziekenhuizen, in de ouderen- en gehandicaptenzorg of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Eva van Doorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eva van Doorn