Verpleegkundige

Claire Snakkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Snakkers
JUN 17
Noord-Holland Permanent MBO
17.07.2020 106109011
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Amsterdam Zuidoost ben ik op zoek naar een coördinerend verpleegkundige. 


Je gaat aan de slag in een intramurale setting in de ouderenzorg en omdat een van de afdelingen gaat uitbreiden zoek ik een verpleegkundige die coördinerende taken kan uitvoeren.


Deze functie als verpleegkundige past bij jou als je naast de zorg die je draagt voor je patiënten je graag bezig bent met het totale zorgplaatje. Je begeleidt, stuurt en weet je collega’s te motiveren. Je houdt van samenwerken en bent flexibel.


Je gaat werken in een modern woon-zorg centrum. Eén van de afdelingen is de afdeling zorgintensief. Hier verblijven onder andere mensen die als gevolg van niet aangeboren hersenletsel zorg- en ondersteuning nodig hebben bij. Een klein deel van de mensen is niet meer bij bewustzijn en allen hebben langdurige, intensieve 24 uurs zorg nodig. Voor deze functie heeft het dan ook de voorkeur als iemand bekend is en kan omgaan met beademingsapparatuur. Heb jij ervaring met beademing ondersteuning of ben je anders bereidt dit te leren dan is deze uitdagende functie misschien wel op jouw lijf geschreven! 

Functie eisen

• 28 tot 36 uur beschikbaar per week

• Je bent BIG geregistreerd verpleegkundige (niv 4) of HBO verpleegkundige (niv 5);

• Je hebt ervaring in de coördinatie van de zorg rondom de bewoners;

• Je hebt ervaring in het coachen en begeleiden collega’s bij het verlenen van zorg en haalt hier energie uit;

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort professionals vind je bij Maandag®.


Wil je weten wat Maandag® voor jou kan betekenen? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het liefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. 


Neem gerust contact met me op via 0622324771 | claire.snakkers@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Claire Snakkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Snakkers