Verpleegkundige Welzijn

Nicky den Breejen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicky den Breejen
JUN 15
Gelderland Permanent MBO
15.07.2020 100290035
Solliciteren

Over de functie

Jij vindt het leuk om een langdurig proces aan te gaan met cliënten


Yeah, weer een nieuwe dag. Naast het verlenen van de beste zorg mag je jouw cliënten ook weer begeleiden. De verpleegkundige die wij zoeken vindt het leuk om te werken met cliënten die complex gedrag vertonen als gevolg van bijvoorbeeld autisme, psychiatrie of niet aangeboren hersenletsel. Het is jouw doel dat de cliënt zo goed mogelijk zijn eigen leven kan inrichten. Dit vraagt van jou dat jij geduldig bent, goed kan luisteren en creatief bent.


Als verpleegkundige heb je binnen het multidisciplinaire team een belangrijke rol in het complexe proces. Je bent nauw betrokken bij de langdurige, intensieve zorg en begeleiding van patiënten, die iedere dag weer keihard werken aan hun herstel en kwaliteit van leven. Dit vind jij leuk! Elke stap is er een, en samen komen jullie er.


Elke dag ga jij met frisse energie naar je werk om de beste zorg te bieden voor de cliënten. Je denkt in oplossingen als zich er bijvoorbeeld problemen voor doen met de uitvoering van de zorgplannen.


Voor deze vacature hoeven er geen nachtdiensten te worden gedraaid. De diensten zijn als volgt:


7:00 – 15:00 uur

7:00 – 11:00 uur

15:00 – 23:00 uur

15:00 – 21:00 uur


Heb je vragen na aanleiding van deze vacature? Bel mij gerust. Wil jij elke dag met ontzettend veel plezier naar je werk? Reageer dan op deze vacature.

Functie eisen

  • een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (MBO of HBO) en een BIG-registratie
  • affiniteit met langdurige, intensieve zorg en de begeleiding van patiënten
  • een flinke dosis humor en energie

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nicky den Breejen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicky den Breejen