Verpleegkundige Somatiek

Lionel te Riele
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lionel te Riele
MRT 23
Noord-Holland Tijdelijk MBO
22.04.2020 100289219
Solliciteren

Over de functie

Zorgen moet je doen, niet maken! 

Op een somatische afdeling krijg je als verpleegkundige te maken met verschillende lichamelijke aandoeningen. Ook is een mix van verschillende aandoeningen mogelijk of kan er sprake zijn van slijtage van het lichaam dat de zelfredzaamheid van de cliënt verstoort. Naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, regisseer en coördineer je het (primaire) zorgproces. Jij weet als geen ander optimale ondersteuning aan de cliënt te bieden. Alle aspecten rondom de zorg weet jij te organiseren. Als verpleegkundige ben jij de onmisbare schakel! 


·        Somatische afdeling

·        Verpleegtechnische handelingen

·        Regisseren

·        Coördineren

·        (Primair) zorgproces

Functie eisen

Je voelt passie voor de ouderenzorg. Graag zien wij een toegewijde en proactieve verpleegkundige die minimaal 24 uur per week beschikbaar is. Relevante werkervaring in de ouderenzorg is een pre.


·        Geldige BIG registratie

·        Diploma verpleegkundige

·        Minimaal 24 uur per week beschikbaar

·        Werkervaring in de ouderenzorg is een pre 

Over het bedrijf

Je krijgt bij Maandag® een te gekke baan zoals je die nog niet eerder hebt ervaren. Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. We bieden een goed salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar dit zelf en reageer direct via de button onderin of stuur mij een mail: lionel.teriele@maandag.nl.


·        Salaris conform CAO VVT

·        Recht op verlof, vakantiegeld, pensioensopbouw

·        Persoonlijke begeleiding door accountmanager en recruiter


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lionel te Riele
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lionel te Riele