Verpleegkundige PG

Lionel te Riele
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lionel te Riele
MRT 23
Noord-Holland Tijdelijk MBO
22.04.2020 100289218
Solliciteren

Over de functie

Ze vergeten misschien je naam, maar nooit het gevoel dat je ze geeft!

De psychogeriatrische cliënt is vaak een deel van zijn herinneringen en het leven verloren. Ze missen de schakel tussen het vroeger en nu en zijn qua zelfzorg bijna volledig afhankelijk van anderen. Als verpleegkundige op een psychogeriatrische afdeling kun jij hen de zorg en begeleiding bieden die zij nodig hebben. Als verpleegkundige richt je je o.a. op het primaire zorgproces en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Ook ben je verantwoordelijk voor de zorgleefplannen en de coördinatie van de zorgverlening. Zonder al deze ondersteuning is er voor deze ouderen geen kwaliteit van leven mogelijk. Vind jij het mooi om de mogelijkheid te hebben om voor deze mensen geluksmomenten te creëren door ze te voorzien van deze zorg? Als verpleegkundige binnen de ouderenzorg op de PG afdeling kan dit! 


·        Psychogeriatrie

·        Zorg en begeleiding bieden aan psychogeriatrische cliënten

·        Primaire zorgproces

·        Verpleegtechnische handelingen

·        Zorgleefplannen

·        Coördinatie zorgverlening

Functie eisen

Je voelt passie voor de ouderenzorg. Graag zien wij een toegewijde en proactieve verpleegkundige die minimaal 24 uur per week beschikbaar is. Relevante werkervaring in de ouderenzorg is een pre.


·        Geldige BIG registratie

·        Diploma verpleegkundige

·        Minimaal 24 uur per week beschikbaar

·        Werkervaring in de ouderenzorg is een pre 

Over het bedrijf

Je krijgt bij Maandag® een te gekke baan zoals je die nog niet eerder hebt ervaren. Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. We bieden een goed salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar dit zelf en reageer direct via de button onderin of stuur mij een mail: lionel.teriele@maandag.nl.


·        Salaris conform CAO VVT

·        Recht op verlof, vakantiegeld, pensioenopbouw

·        Persoonlijke begeleiding door accountmanager en recruiter


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lionel te Riele
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lionel te Riele