Verpleegkundige ouderenzorg Amsterdam

Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink
APR 17
Noord-Holland Permanent MBO
11.07.2020 100150445
Solliciteren

Over de functie

Voor één van de grootste zorginstellingen van Amsterdam zoek ik een enthousiaste verpleegkundige die graag omgaat met de diversiteit van een grote stad. Er is vrijheid in locatie keuze. Ik kijk samen met jou waar je wensen en kwaliteiten liggen. In alle gevallen gaat het om huizen waarbij ouderen zowel korte als langere tijd ondersteuning nodig hebben. Je krijgt te maken met zowel somatische als psychogeriatrische problematiek.


Hoe ziet de Maandag® van jou en jouw cliënten eruit.


Je hebt goed contact met de bewoners. Met je aanstekelijke enthousiasme stimuleer je zelfredzaamheid. Je betrokkenheid uit zich in een luisterend oor voor bewoners maar ook voor hun sociale omgeving. Hierdoor merk je het gelijk wanneer er een verandering optreed in de (geestelijke) gezondheid van je cliënten. Je reageert direct door jouw bevindingen te delen met de andere disciplines. Jouw pro actief handelen is niet alleen een voorbeeld voor de bewoners maar ook voor je collega’s. Naast je dagelijkse werkzaamheden vindt jij het ook leuk om mee te denken aan het ontwikkelen van het beleid en innovatie in de zorg. Kortom, je bent een voorbeeld voor het hele team!


Je wilt graag voor Maandag® werken omdat je houdt van onze cultuur. Je bent een professional die trots is op de kwaliteit van je werk. Je houdt van afwisseling gecombineerd met de zekerheid van een vaste baan. 


Wat bieden we je


  • Een salaris conform de betreffende CAO
  • Pensioenregeling, vakantiegeld en vakantiedagen
  • kilometer vergoeding op basis van €0,19 per KM
  • Gebruik maken van een netwerk van gelijkgestemde professionals

Functie eisen

  • Gediplomeerd verpleegkundige (niveau 4)
  • BIG registratie
  • je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je hebt lef, humor en vooral geduld
  • ervaring met ouderenzorg is een pré

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink