verpleegkundige op een psychogeriatrische afdeling

Nicky den Breejen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicky den Breejen
MEI 14
Gelderland Permanent MBO
13.06.2020 100285049
Solliciteren

Over de functie

De psychogeriatrie vormt je als mens en laat zien hoe belangrijk de kleine dingen zijn.


Leuk, dat je naar deze vacature kijkt. Ik neem je mee in een moment als verpleegkundige op een psychogeriatrische afdeling.


Het is lunchtijd en mevrouw Visser mag worden begeleid naar haar middag hapje. Enthousiast loop je naar toe om haar uit te nodigen. ‘Gaat u mee?’ Op jouw vraag krijg je een korte maar duidelijke ‘NEE’.

Je neemt plaats op de stoel naast haar en vraagt: ‘Waarom niet?' Een verbaasde blik zoekt jouw ogen en je glimlacht vriendelijk terug. Mevrouw begint te vertellen dat haar hondje nog onder haar stoel ligt. Zij wilt het beestje niet alleen laten maar als zij hem mee aan tafel neemt, de hond heel erg zou gaan bedelen. ‘Dat is niet netjes’, vertelt ze.


Onder de stoel is geen hond te zien.. ‘Maar mevrouw’, antwoordt jij als verpleegkundige, ‘ik heb al gegeten’. ‘Zal ik op uw hond letten zodat u rustig kunt gaan eten?’ Mevrouw bedankt jou hartelijk en staat rustig op om te gaan eten.

Als verpleegkundige in de psychogeriatrie begrijp jij het belang van de vraag ‘waarom’? Je bent stressbestendig, denkt in oplossingen en motiveert zoals de verpleegkundige in dit verhaal.

Daarnaast:

  • Houd jij je bezig met de begeleiding van cliënten
  • Onderhoud jij contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg voor hun dierbare
  • Verricht je verschillende verpleegtechnische handelingen


Ben jij de verpleegkundige die van deze vacature helemaal warm wordt? Reageer dan nu onderaan de pagina óf stuur mij even een berichtje op Whatsapp.

Functie eisen

  • Big-registratie
  • In het bezit van een rijbewijs B

Over het bedrijf

Waarom je bij Maandag® wilt werken:

  • Flexibele zekerheid
  • Een uitstekend salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Op de Maandag® Academy kan jij eindeloos werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen en trainingen.
  • Club Maandag® , bijeenkomsten en evenementen die zijn gericht op het vergroten van jouw werkgeluk en persoonlijke groei.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nicky den Breejen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicky den Breejen