Verpleegkundige niveau 4

Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar
JUN 19
Overijssel Permanent MBO
19.07.2020 100547015
Solliciteren

Over de functie

Je doet alles voor je cliënten, je staat altijd voor ze klaar. Het geeft zoveel voldoening, ook al is het soms best zwaar.


Bij Maandag® Enschede zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige niveau 4 die voldoening en energie haalt uit het verlenen van de beste zorg aan cliënten. Enthousiast, zorgzaam, een echte aanpakker en doorzetter zijn de woorden die jou het beste omschrijven.


Als Verpleegkundige niveau 4 ben jij onmisbaar! Het is aan jou om dagelijks de beste zorg te verlenen aan cliënten en de kwaliteit van de zorg continu te bewaken. Vanuit jouw expertise begeleid en coach jij collega’s bij zorginhoudelijke taken. Jij bent gepassioneerd en vindt het leuk om met verschillende doelgroepen te werken.

 

Verder is het belangrijk dat jij als Verpleegkundige niveau 4 erg zelfstandig bent bij het verrichten van verpleegtechnische handelingen, maar het ook leuk vindt om in teamverband te werken en samen het beste uit het team te halen. Daarnaast ben jij samen met je collega’s hét aanspreekpunt voor cliënten. Dit maakt dat jij het belangrijk vindt om een goede band op te bouwen met je cliënten en makkelijk contact kunt leggen zodat zij weten dat ze op je kunnen rekenen! Tot slot heb jij als Verpleegkundige niveau 4 de juiste kennis in huis en is het aan jou om te stralen en het verschil te maken!

Functie eisen

·      Een afgeronde opleiding Verpleegkunde niveau 4

·      Een geldige BIG registratie

·      Enthousiast

·      Flexibel

·      Zorgzaam

·      Minimaal 1 jaar ervaring als Verpleegkundige niveau 4

Over het bedrijf

Bij Maandag® sta jij centraal en heb jij de regie over jouw eigen loopbaan. Je kunt gebruik maken van verschillende opleidingen en cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen. Vanuit een (vast) dienstverband krijg jij de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Verder kun je rekenen op:

·      Een marktconform salaris

·      Begeleiding vanuit Maandag® en opdrachtgever

·      Een reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer


Reageren op deze vacature kan tot 24 juli. Wees er snel bij!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar