Verpleegkundige niveau 4

Nina Vuijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Vuijk
JUN 04
Friesland Permanent MBO
04.07.2020 100543378
Solliciteren

Over de functie

Voor een mooie organisatie in Zuid-West Friesland ben ik op zoek naar een enthousiaste, kundige verpleegkundige die dit team (tijdelijk) wil komen versterken. Binnen deze functie wordt er van jou als verpleegkundige zeker iets gevraagd. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee vrijheid om de zorg te leveren op jouw eigen manier. Uiteraard werk je binnen een team waarin altijd om raad gevraagd kan worden, maar eigen initiatief en daadkrachtigheid wordt wel gevraagd. Als verpleegkundige ben jij een aanspreekpunt voor cliënten en ben jij verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de zorg. Je speelt goed in op de behoeften van de cliënt en werkt hierin samen met de verschillende disciplines.


Binnen deze organisatie kom je terecht in een team dat dag in dag uit zijn uiterste best doet om de cliënten een mooie dag te bezorgen. Door iedereen wordt er dan ook net dat stapje extra gezet en ook jij als verpleegkundige niveau 4 deinst hier niet voor terug. Het liefst vinden zij een verpleegkundige die op verschillende afdelingen ingezet kan worden; je bent dus flexibel ingesteld, vind het leuk om met verschillende ziektebeelden te werken en bent een echte teamplayer. Daarnaast is het belangrijk dat je hierin overzicht bewaard en op het juiste moment de juiste hulp in kan schakelen.


Ga jij deze uitdaging aan? Laat dan van je horen vóór 30 mei om mee te gaan in de procedure!

Functie eisen

  • In het bezig van een diploma Verpleegkundige niveau 4
  • Gevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen
  • Geldige BIG registratie
  • Geldige VOG (of een aanvraag hiervoor)
  • Rijbewijs B + eigen vervoer is een pré
  • 20 - 28 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in onder andere de gezondheidszorg. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een zorginstelling werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij!


Ben jij toe aan een afwisselende, uitdagende baan als verpleegkundige en wil jij graag in contact komen me de opdrachtgevers uit ons netwerk? Dan ben je bij Maandag® aan het goede adres!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nina Vuijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Vuijk