Verpleegkundige niveau 4

Marli Westerhof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marli Westerhof
JUN 18
Drenthe Permanent MBO
18.07.2020 100542732
Solliciteren

Over de functie

Voor een organisatie in hartje Drenthe ben ik op zoek naar een verpleegkundige niveau 4, die zin heeft in een frisse start van zijn/haar carrière! Je bent bijna klaar met de opleiding verpleegkunde of hebt al wat van ervaring opgedaan, maar toch opzoek naar een andere baan als verpleegkundige niveau 4.

Je gaat aan de slag op een woonzorg – en expertisecentrum en krijg te maken met verschillende doelgroepen. Psychogeriatrie, somatiek of NAH, jij kan het allemaal. De patiënten zijn relatief gezien jong en jij biedt hen in jouw rol als verpleegkundige specifieke vormen van zorg en behandeling. Op deze moderne locatie help jij de bewoners om zo zelfstandig mogelijk door het leven te kunnen.

Je komt in een team terecht die weet van aanpakken en elke dag de zorg te biedt, die elk individu behartigt en verdient.

Je bent flexibel ingesteld en gaat een uitdaging niet uit de weg.


Denk jij dat je dé nieuwe collega van Maandag® bent?

Reageren kan tot uiterlijk 30 juni.


☏ 06 12 04 22 78

✉️ marli.westerhof@maandag.nl

Functie eisen

  • Diploma MBO-Verpleegkunde
  • Big registratie
  • Hart voor de zorg
  • Bezit van een rijbewijs is een pré


Wanneer je bij Maandag® werkt, zet je je net als iedere professional van Maandag®, elke dag volledig in om de beste zorg te leveren aan de cliënt. Jij zorgt voor de cliënt, en wij zorgen graag voor jou! Daarom krijg je bij ons:

  • alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
  • pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld
  • een marktconform salaris volgens de betreffende cao

Over het bedrijf

Jij bent de nieuwe collega van Maandag®, omdat jij net als al je collega’s bruist van energie en weet van aanpakken. En ja.. jouw werkgeluk als Verpleegkundige is net zo belangrijk! Daarom zorgen wij dat niets dit in de weg staat. Samen met Maandag® ga je op zoek naar de juiste opdrachten en krijg je persoonlijke begeleiding. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dat gaan we regelen, door de mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen en trainingen via de Maandag® Academy. Naast alle goede arbeidsvoorwaarden houden wij net als jij ook van gezelligheid. Daarom organiseren we met regelmaat leuke uitjes om elkaar op en informele manier te ontmoeten.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Marli Westerhof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marli Westerhof