Verpleegkundige Niveau 4 Drenthe

Maureen Schlaman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Schlaman
APR 30
Drenthe Tijdelijk MBO
30.05.2020 100006250
Solliciteren

Over de functie

Wil jij als Verpleegkundige werken met diverse doelgroepen? Dan zit je als verpleegkundige bij Maandag® goed. Wij zijn op zoek naar een MBO verpleegkundige die zich niet wil binden aan 1 specifieke doelgroep. Verpleegkundige die met aandacht voor de mensen, iedere dag weer met energie naar hun werk toe gaan.


Werken in de ouderenzorg, thuiszorg, psychiatrie of gehandicaptenzorg, alles is mogelijk. In een persoonlijk gesprek zullen wij samen gaan kijken waar jij het beste tot jouw recht komt. Het kan dus zo zijn dat je eerst een half jaar in de thuiszorg cliënten verzorgt en daarna drie maanden op een PG afdeling werkt. Met de zekerheid van een inkomen, krijg jij de kans om bij verschillende zorginstellingen ervaringen op te doen.


Ben jij de MBO Verpleegkundige die cliënten een warm hart toedraagt en sluit jij jouw dag pas met een voldaan gevoel af, als jouw cliënten de zorg hebben gekregen die zij verdienen? Dan ben ik op zoek naar jou!


Functie eisen

  • Diploma MBO-V
  • Bevoegd en bekwaam met de verpleegtechnische handelingen
  • BIG geregistreerd
  • Rijbewijs B


Over het bedrijf

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer of we bekijken samen of het leasen van een auto tot de mogelijkheden bestaat. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over detacheren of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maureen Schlaman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Schlaman