Verpleegkundige Niet-aangeboren hersenletsel

Marli Westerhof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marli Westerhof
MEI 15
Drenthe Permanent MBO
14.06.2020 100543105
Solliciteren

Over de functie

Voor een zorginstelling in Zuid-Drenthe ben ik op zoek naar een Verpleegkundige die weet van aanpakken! Je gaat aan de slag op een woonlocatie voor cliënten met variërende ziektebeelden. Zo ga je werken met cliënten met NAH, spierziekten, MS, Parkinson en cliënten met aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel. Als Verpleegkundige kan je goed inspelen op de diverse zorgvragen en kun je snel schakelen. Je verleent verpleegkundige zorg en biedt de cliënt steun bij ADL. De werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van de wensen van de cliënt.


Er wordt meer van jou verwacht dan alleen een uitvoerende rol. Je krijgt ook een signalerende rol op het gebied van bijzondere verrichtingen. Verantwoordelijkheid nemen is voor jou geen onbekend terrein. Als Verpleegkundige vind je het leuk om in een team te werken. Elke dag geef  je namelijk samen met de HBO-Verpleegkundige en begeleiders net even dat beetje meer, om de cliënten een top dag te bezorgen. En dit dag in, dag uit! 


Wil je in aanmerking komen voor de vacature? Solliciteren kan tot 31 mei!

Functie eisen

  • 16-28 uur per week beschikbaar
  • Wisselende diensten - dag, avond - en nacht
  • je hebt ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging, risicovolle en voorbehouden handelingen
  • je hebt bij voorkeur kennis en ervaring binnen de gehandicaptenzorg, ouderenzorg of psychiatrie
  • je bent in het bezit van een diploma MBO-Verpleegkunde en geldige BIG


Jij zorgt voor de cliënt, en wij zorgen graag voor jou! Daarom krijg je bij ons:

  • alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
  • pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld
  • een marktconform salaris volgens de betreffende cao

Over het bedrijf

Jij bent de nieuwe collega van Maandag®, omdat jij net als al je collega’s bruist van energie en weet van aanpakken. En ja.. jouw werkgeluk als Verpleegkundige is net zo belangrijk! Daarom zorgen wij dat niets dit in de weg staat. Samen met Maandag® ga je op zoek naar de juiste opdrachten en krijg je persoonlijke begeleiding. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dat gaan we regelen, door de mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen en trainingen via de Maandag® Academy. Naast alle goede arbeidsvoorwaarden houden wij net als jij ook van gezelligheid. Daarom organiseren we met regelmaat leuke uitjes om elkaar op en informele manier te ontmoeten.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Marli Westerhof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marli Westerhof