Verpleegkundige long/covid ziekenhuis MBO of HBO

Over de functie

Nog niet zo lang geleden was het ziektebeeld en het werken met Covid-19 patiënten voor iedereen nieuw. Inmiddels kennen we het ziektebeeld steeds beter en de zorg voor de patiënten op de longafdeling is nu zo optimaal mogelijk. Help jij mee?


Voor een opdrachtgever regio Almere zoek ik een verpleegkundige niveau 4 of 5 die graag zijn/haar steentje wil bijdragen op de long/covid - afdeling.

Hier liggen ook Covid- 19 patiënten waar speciale beademingsapparatuur bij wordt ingezet. Daarnaast krijg je natuurlijk ook met andere ziektebeelden te maken zoals longtransplantaties en longoncologie. De patiënten op de afdeling zijn net zo divers als de ziektebeelden: jongeren vanaf 18 jaar t/m 90-jarigen.

Jij als verpleegkundige wordt hier uitgedaagd om de beste versie van jezelf te kunnen laten zien en je kennis alleen maar te vergroten. Je coördineert de (complexe) zorg van een groep patiënten of het totale zorgproces van de afdeling.

Het verpleegkundig team bestaat uit een passende mix van mbo- en hbo- verpleegkundigen. Het resultaat van jouw werk is dat de patiënt tijdig en vriendelijk de zorg ontvangt die aansluit bij de behoefte.

Heb jij kennis en ervaring met de longafdeling en sta je er open voor om eventueel op andere afdelingen ook ingezet te worden? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer.

Functie eisen

Ben jij:


  • zo snel mogelijk beschikbaar
  • tussen de 28 en 36 uur beschikbaar
  • flexibel (alle diensten)
  • Woonachtig omgeving Almere

Over het bedrijf

Maandag® krijgt vanuit verschillende opdrachtgevers de taak om lege plekken binnen de publieke sector op te vullen. Als vestiging Maandag® Amsterdam hebben wij een breed netwerk binnen en rondom Noord- Holland om jou van een leuke werkplek te voorzien.

Wat kunnen wij als Maandag® jou bieden? Wanneer jij kiest voor Maandag word je ontvangen in een warm team. Jouw persoonlijke accountmanager en recruiter lopen naast jou mee, zodat jij je nooit alleen voelt staan. Daarnaast bieden wij vele trainingen en cursussen zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Wij bieden hierbij een salaris conform CAO en een kilometer vergoeding van €0,19/km. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Susanne de Bock

Susanne de Bock

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs