Verpleegkundige in de wijk

Lionel te Riele
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lionel te Riele
MRT 23
Noord-Holland Tijdelijk MBO
22.04.2020 100289220
Solliciteren

Over de functie

Wat loop jij hard, je lijkt wel een verpleegkundige!

Werken in de thuiszorg betekent dat geen dag hetzelfde is. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorg en maakt het mogelijk dat de cliënt thuis kan blijven wonen en zijn vrijheid behoudt. Naast de benodigde dagelijkse verzorging, draag je als verpleegkundige ook bij aan het psychosociale aspect. Je richt je op het uitvoeren verpleegkundige handelingen en bekleed een signalerende en coördinerende functie. Ook onderhoud je het contact met alle betrokken (para)medici. Achter iedere voordeur schuilt een ander verhaal. Ben jij de verpleegkundige die een rol gaat spelen bij het schrijven van deze verhalen? 


·        Verantwoordelijk voor alle dagelijkse en psychosociale zorg

·        Het uitvoeren van verpleegkundige/verpleegtechnische handelingen

·        Signalerende en coördinerende functie

·        Contact onderhouden met (para)medici

Functie eisen

Je voelt passie voor de thuiszorg. Graag zien wij een toegewijde en proactieve verpleegkundige die minimaal 24 uur per week beschikbaar is. Relevante werkervaring in de thuiszorg is een pre.


·        Geldige BIG registratie

·        Diploma verpleegkundige

·        Minimaal 24 uur per week beschikbaar

·        Werkervaring in de thuiszorg is een pre 

Over het bedrijf

Je krijgt bij Maandag® een te gekke baan zoals je die nog niet eerder hebt ervaren. Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. We bieden een goed salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar dit zelf en reageer direct via de button onderin of stuur mij een mail: lionel.teriele@maandag.nl.


·        Salaris conform CAO VVT

·        Recht op verlof, vakantiegeld, pensioenopbouw

·        Persoonlijke begeleiding door accountmanager en recruiter


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lionel te Riele
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lionel te Riele