Verpleegkundige in de wijk

Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen
MEI 06
Flevoland Tijdelijk MBO
05.06.2020 100196353
Solliciteren

Over de functie

Als verpleegkundige in de wijk ben jij er voor de zorg op maat voor jouw cliënten. Jij zorgt ervoor dat zij de zorg krijgen die zij verdienen. Na het openen van de eerste deur begint jou werkdag. Door je zelfstandigheid, inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden weet jij precies wat er gedaan moet worden. Dit bespreek jij uiteraard altijd met je cliënten, hun omgeving en je collega’s. Jij weet goed te luisteren naar de wensen en behoefte van je cliënt. Achter elke deur schuilt er een nieuw verhaal. Nadat jij de laatste deur gesloten hebt zit jou verzorgende werk erop. Hierna maak je de dagrapportrage waardoor je collega’s precies weten wat jij deze dag gedaan hebt. Op naar de volgende dag!

Functie eisen

Jij bent in het bezit van:

·      Een diploma van verpleegkundige (niveau 4 of 5)

·      Een geldige BIG-registratie

·      Een rijbewijs B

·      Affiniteit met de ouderenzorg

·      Vermogen om zelfstandig te werken


Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen