Verpleegkundige in de Wijk

Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij
FEB 25
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
26.03.2020 100094666
Solliciteren

Over de functie

Uitdaging en zelfstandigheid, dat is waar jij als verpleegkundige naar opzoek bent. Jij wil beslissingen nemen en knopen doorhakken. Niet weten waar je aan toe bent, achter elke deur een uniek levensverhaal. Juist dat is hetgeen wat jij leuk vindt! En als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.

Cliënten stimuleren om zoveel mogelijk zelfstandig te doen is jouw kwaliteit. Jij laat mensen in hun eigen kracht staan. Daarnaast ben jij gepassioneerd over het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Jouw hart gaat sneller kloppen voor hulpbehoevende ouderen. Jouw handen gaan prikkelen wanneer je mag katheteriseren, injecteren, zwachtelen of wonden en stoma’s mag verzorgen.

Bovenal krijg jij een glimlach op je gezicht wanneer je het huis verlaat van weer een tevreden cliënt.

Voor de cliënt ben jij het aanspreekpunt, het gezicht van de zorg. Lief, zorgzaam maar bovenal altijd in voor een praatje, dat is wat jou geschikt maakt voor de wijk.

Functie eisen

Jij hebt een verpleegkundige 4 diploma op zak, je bent niet vies van onregelmatige werktijden en natuurlijk beschik jij over een grote dosis aan enthousiasme. Om op je werk terecht te komen, is een autorijbewijs natuurlijk wel zo handig.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij