Verpleegkundige in de palliatieve zorg

Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs
MEI 20
Limburg Permanent MBO
19.06.2020 100230913
Solliciteren

Over de functie

De zorg van het begin tot het einde.


Voor een hospice in Midden-Limburg ben ik op zoek naar een verpleegkundige die stevig in zijn schoenen staat.

Werkzaam zijn in de palliatieve zorg, dat is zorgen voor de cliënt als ook voor de naasten… Samen een afscheid vormgeven.. Van professionals krijg ik vaak terug dat het heel mooi is, om een cliënt te mogen begeleiden in de laatste fase van zijn of haar leven. Mooi, maar zeker ook zwaar, dat moet je maar kunnen.


Dat weten wij bij Maandag® en stellen daar graag iets tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding of eventueel zelfs een leaseauto? Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainings- en opleidingsmogelijkheden aan, dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.

Dus, wat denk je ervan… Wil je meer weten? Ik vertel het je graag!

 

Mail, bel of stuur een appje naar:

06 82 14 59 03

✉️ andrea.odeurs@maandag.nl

Functie eisen

·        liefde voor het vak en voor de mensen

·        een drive om het beste uit jezelf te halen

·        een verpleegkundige diploma niveau 4

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs