Verpleegkundige in de Achterhoek

Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman
MEI 06
Gelderland Permanent MBO
05.06.2020 102435536
Solliciteren

Over de functie

Een lach van oor tot oor is wat jij uitdeelt en ontvangt! Met jouw positieve uitstraling help jij de cliënt met zijn of haar zorgplan. Het bevorderen van het herstel, de gezondheid en het algemeen welzijn van de cliënt staat bij jou voorop. Als verpleegkundige is geen enkele dag hetzelfde. Met jouw verantwoordelijke en actieve inzet bezorg je de cliënt elke dag opnieuw een glimlach.


Wat ga je doen?

Als verpleegkundige binnen een zorginstelling op een somatische of psychogeriatrische afdeling, is het contact met de cliënt het aller belangrijkste. De zorg die je levert is kwalitatief goed, maar alles valt of staat met een persoonsgerichte, aandachtige en liefdevolle houding naar de cliënt. Jij hebt de tevredenheid van je cliënten hoog op je lijstje staan en houdt van belevingsgerichte zorg.

Dat jij als verpleegkundige een uitdagende baan tegemoet gaat, is een feit. Het ene moment breng je een infuus aan of neem je bloed af, het volgende moment maak je gewoon even een praatje met de cliënt terwijl je een "lekker bakkie leut" nuttigt. Naast deze taken coördineer je het zorgproces. Dankzij jou, loopt alles op rolletjes.

Als verpleegkundige denk je bij elke nieuwe stap omtrent het zorgplan na over wat je samen wilt bereiken. Soms is dat herstel, soms is dat het stabiliseren van een bepaalde zieke of aandoening. Dit doe je wel altijd vanuit het belang van de cliënt.


Wie ben jij?

Jij streeft naar het vergroten van jouw actuele deskundigheid en kennis binnen het vakgebied waar je in werkzaam bent. Je draagt je kennis over aan collega’s en cliënten. Met een vooruit kijkende blik bekijk jij altijd de best mogelijke opties voor de cliënt. Je kijkt verder dan alleen de problematiek die op dat moment speelt en neemt je team hierin mee. 


Heb je interesse in deze vacature? Leuk! Solliciteer dan direct of bel me met jouw vraag! -> 0630557514

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in het bezit van ten minste een diploma tot mbo verpleegkundige
  • Je vindt het leuk om op een PG of somatische afdeling te werken
  • Eventueel is thuiszorg met jou bespreekbaar
  • De Achterhoek is de plek waar jij zijn moet!
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Over het bedrijf

Waarom werken bij Maandag?

  • Salaris conform cao
  • Eén contract, één aanspreekpunt
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende banen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Neem een kijkje in de keuken bij verschillende zorginstellingen en groei door!

Lijkt het jou leuk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen? Ik kom graag met je in contact! andrea.heuvelman@maandag.nl of 0639318910


Let op: Je kan bij Maandag® aan de slag als Verzorgende IG, Verpleegkundige niveau 4 en Verpleegkundige niveau 5/6. We zijn over het hele land actief!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman