verpleegkundige HBO Starter voor VVT | GGZ | GZ of ziekenhuis

Over de functie

Ben jij bezig met afstuderen, net afgestudeerd of starter op de arbeidsmarkt? Kom bij Maandag® werken! Samen bouwen we aan jouw toekomst en ontwikkeling.


Wil jij als starter HBO verpleegkundige lekker aan de slag gaan maar weet je nog niet zo goed welke kant je precies op wil? Wij helpen je daar graag bij! Maandag® is op zoek naar een enthousiaste verpleegkundigen die graag veel ervaring wil op doen in de regio Amsterdam en zich niet wil binden aan één specifieke doelgroep of sector. Van jong tot oud en van ziekenhuis tot thuiszorg, het kan allemaal!


Wij bieden begeleiding voor beginnende HBO verpleegkundigen door middel van het aanbieden en volgen van cursussen en trainingen die bij jou passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een BHV cursus, een praktijkdag voor het onderhouden van medische technische handelingen of een basiscursus palliatieve zorg maar ook op persoonlijk vlak bieden wij tal van cursussen en workshops aan. Samen bewandelen we jouw pad en verbreden we jouw horizon.


Of je nou werkzaam bent als ZZP'er, wil werken op basis van een project overeenkomst of een (vast) dienstverband, we kijken en bespreken graag de mogelijkheden. En mocht je na ervaring te hebben opgedaan op verschillende plekken jouw droombaan en plek tegenkomen en wil je daar blijven? Dan regelen we dat uiteraard ook voor jou!


Ben jij enthousiast, leergierig, flexibel en wil jij graag een kijkje nemen in verschillende keukens en zo werken aan jouw ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact met mij op en samen kijken wij naar de mogelijkheden :)Functie eisen

  • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO opleiding
  • Je bent BIG geregistreerd
  • je bent flexibel en leergierig
  • je hebt een rijbewijs

Over het bedrijf

Maandag® biedt de kans om je expertise bij diverse instanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag® vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Susanne de Bock

Susanne de Bock

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs