Verpleegkundige GGZ kliniek

Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink
JUN 11
Flevoland Permanent MBO
11.07.2020 100172784
Solliciteren

Over de functie

Een enthousiast, gemotiveerd team zoekt jou! Waarom jij? Jij bent een GGZ professional in hart en nieren. Je hebt ruime ervaring in de GGZ en bent toe aan een grotere uitdaging. Bij de kliniek werk je met cliënten die hun vertrouwen in de reguliere gezondheidszorg zijn verloren. Je zult weer van voor af aan moeten beginnen in het ontwikkelen van een goede behandel relatie. Door de hogere personele bezetting heb je de mogelijkheid intensievere zorg te bieden.


Je werkzaamheden bestaan vooral uit het observeren en begeleiden van jouw cliënten. Je verricht verpleegkundige handelingen, zoals diagnostiek, somatisch onderzoek en medicatieverstrekking. Je observeert het mentale, lichamelijke en sociale functioneren en ondersteunt ze hierin. 

Het is belangrijk om oplossingsgericht te kunnen denken. Je bent van nature positief ingesteld en haalt energie uit kleine verbeteringen. Je hebt een neutrale houding en bent niet bang om een spiegel voor te houden. Ook kun je goed samenwerken in teamverband.


Je wilt graag voor Maandag® werken omdat je houdt van onze cultuur. Je bent een professional die trots is op de kwaliteit van je werk. Je houdt van afwisseling gecombineerd met de zekerheid van een vaste baan. 


Wat bieden we je


  • Een salaris conform de betreffende CAO
  • Pensioenregeling, vakantiegeld en vakantiedagen
  • kilometer vergoeding op basis van €0,19 per KM
  • Gebruik maken van een netwerk van gelijkgestemde professionals

Functie eisen

  • MBO of HBO-V diploma
  • BIG geregistreerd
  • bereid weekend- en nachtdiensten te werken
  • minimaal 24 uur beschikbaar

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink