Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie

Eva van Doorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eva van Doorn
JUN 05
Noord-Brabant Permanent HBO
05.07.2020 100080956
Solliciteren

Over de functie

De toename van (kwetsbare) ouderen vraagt om specifieke deskundigheid op het gebied van zorg en welzijn. Jij bent als Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie de aangewezen persoon hiervoor. De complexiteit die dit met zich meebrengt doet een specifiek beroep op de hulpverlener waarbij naast klinische zorg vooral ook welzijn en zingeving een belangrijke rol spelen. Deze ontwikkeling biedt kansen en vraagt om een afweging of de verpleegkundige over de juiste competenties bezit om hieraan een bijdrage te leveren. Verbeter je mogelijkheden om als hulpverlener ouderen die zorg te bieden waar ze recht op hebben.


Je vindt het als Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie een uitdaging om de complexe zorgvragen van de ouderen waaronder de Geriatrische Reuzen in kaart te brengen en af te stemmen met de oudere zelf, zijn/haar mantelzorger(s) en bespreekbaar te maken in een multidisciplinaire setting. De verwevenheid van lichamelijke- en psychosociale problemen in combinatie met effecten op het dagelijks functioneren vraagt een aparte deskundigheid. Een deskundigheid die jij als Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie bezit!


Herken jij jezelf als Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie in de volgende uitgangspunten?

  • Versterkt de zelf- en samenredzaamheid van de ouder wordende burger en diens sociale omgeving.
  • Versterkt het zelfmanagementvermogen van de oudere en zet zo nodig technologie in.


Dan ben jij de geschikte persoon voor deze functie bij Maandag®!

Je komt te werken in omgeving Breda, Tilburg of Den Bosch voor minimaal 24 uur per week. De startdatum is in overleg.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding Verpleegkunde op niveau 4 of 5
  • Registratie in het kader van de Wet BIG
  • Je kunt zelfstandig werken in interdisciplinair teamverband
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken


 Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden vanuit een vast dienstverband. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

 Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Over het bedrijf

Maandag® detacheert vakmensen binnen Zorg & Welzijn. Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou. Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij ziekenhuizen, in de ouderen- en gehandicapten zorg (VVT) of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Eva van Doorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eva van Doorn