Verpleegkundige - coachingsgesprek

Over de functie

Jij hebt net jouw studie afgerond als Verpleegkundige of werkt al jaren in de zorg. Je bent benieuwd wat de mogelijkheden zijn in jouw positie of je wilt switchen van baan. Ik denk graag met je mee!

Jij hebt net jouw opleiding afgerond als mbo/hbo Verpleegkundige en je weet niet welke mogelijkheden of uitdagingen er precies voor jou zijn. Je wilt hier graag achter komen maar weet nog niet zo goed hoe je dit moet aanpakken en wat bij jou zal passen. Of je bent al jaren werkzaam in de zorg als mbo/hbo Verpleegkundige en je bent toe aan een volgende stap. Je wilt per direct switchen van baan of je bent je alleen nog aan het oriënteren. Jouw vakgebied bevind zich in de Thuiszorg, Dementie, Revalidatie, Verpleeghuis, Ziekenhuis, GGZ of de Gehandicaptenzorg.

Welke situatie bij jou ook van toepassing is, bij Maandag® gaan we graag met je in gesprek. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek gaan wij samen kijken wat het beste bij jou past en wat er mogelijk is in combinatie met de arbeidsmarkt. Door ons brede netwerk in de Zorg & Welzijn sector hebben wij nauw contact met zorginstellingen, ziekenhuizen of zorgorganisaties. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Nog even alles op een rijtje:

 • Jij staat aan het begin van jouw carrière als mbo/hbo Verpleegkundige en je bent aan het oriënteren of je bent al jaren werkzaam in de zorg en bent toe aan een volgende stap
 • Jouw vakgebied bevind zich in de Thuiszorg, Dementie, Revalidatie, Verpleeghuis, Ziekenhuis, GGZ of de Gehandicaptenzorg

Functie eisen

Jij bent nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is voor jou en bent flexibel inzetbaar. Daarnaast voldoe jij aan onderstaande eisen:

 • Je hebt een afgerond mbo/hbo diploma Verpleegkunde
 • Je bent flexibel inzetbaar en onregelmatige diensten zijn voor jou geen probleem

What’s in it for me?

Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.

 • Salaris conform de juiste CAO (VVT, Ziekenhuizen, Gehandicaptenzorg of GGZ). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring
 • Uitzicht tot een vast dienstverband bij maandag®
 • Reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer (een eventuele leaseauto behoort tot de mogelijkheden)
 • Gedurende de opdracht word je begeleid door mij, jouw vaste contactpersoon
 • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden


Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt , recruiter, die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook? Ervaar het zelf en reageer!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Suzan Mantel

Suzan Mantel

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs