Verpleegkundige bij MAANDAG!

Over de functie

Vind jij afwisseling belangrijk en krijg jij er energie van om als verpleegkundige op verschillende plekken te werken? Kom dan bij Maandag® werken!

Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Amsterdam ben ik op zoek naar Verpleegkundigen die zichzelf willen blijven ontwikkelen en een steentje bij willen dragen in de zorg.

Als Verpleegkundige sta jij dicht naast je cliënten en lever je een mooie bijdrage aan de zorg. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, zoals bijvoorbeeld het inbrengen van een infuus, sonde of katheter.

Ook richt jij je als Verpleegkundige op het begeleiden van je cliënten en houd je je bezig met de observaties en rapportages. Jij weet hoe je de juiste medicatie uitreikt en/of toedient. Hier haal jij natuurlijk je energie uit! Je bent communicatief vaardig, hebt een open en sociale houding en vanzelfsprekend geen 9 tot 5 mentaliteit.

In de functie van verpleegkundige krijg je te maken met een grote diversiteit aan ziektebeelden. Bij Maandag® mag jij je ontwikkelen en specialiseren binnen verschillende organisaties, waardoor jij vele ervaringen rijker wordt! Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met me op en ik licht het graag allemaal persoonlijk toe.


Functie eisen

Benieuwd of ik op zoek ben naar jou?


  • je hebt een verpleegkundig diploma (MBO/HBO)
  • je houdt van afwisseling
  • je bent flexibel inzetbaar
  • je bent minimaal 24 uur per week inzetbaar


Over het bedrijf

Maandag® krijgt vanuit verschillende opdrachtgevers de taak om lege plekken binnen de publieke sector op te vullen. Als vestiging Maandag® Amsterdam hebben wij een breed netwerk binnen en rondom Noord- Holland om jou van een leuke werkplek te voorzien.

Wat kunnen wij als Maandag® jou bieden? Wanneer jij kiest voor Maandag wordt je ontvangen in een warm team. Jouw persoonlijke accountmanager en recruiter lopen naast jou mee, zodat jij je nooit alleen voelt staan. Daarnaast bieden wij vele trainingen en cursussen zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Wij bieden hierbij een salaris conform CAO en een kilometer vergoeding van €0,19/km. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Susanne de Bock

Susanne de Bock

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs