Verpleegkundige bij MAANDAG!

Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman
MEI 08
Gelderland Permanent HBO
07.06.2020 100285561
Solliciteren

Over de functie

Wil jij werken met ouderen, in een ziekenhuis, in de wijk, met psychiatrische patiënten, met kinderen of misschien wel met verstandelijk beperkte mensen? Heb jij een specifieke voorkeur voor één bepaalde doelgroep om jezelf te verdiepen en te ontwikkelen? Of wil jij kennis en ervaring opdoen binnen verschillende vakgebieden, doelgroepen en organisaties? Dan is Maandag® de organisatie die bij je past!


Wat ga je doen?

Als HBO verpleegkundige draag je de verantwoordelijkheid voor de totale zorg. Je begeleidt patiënten en stelt mensen op hun gemak. Je taken bestaan behalve het verpleegtechnisch handelen bijvoorbeeld uit het onderzoeken en beantwoorden van patiënt gerichte vraagstukken, intake en eindevaluatie en het samenwerken met andere disciplines.


Als HBO verpleegkundige bij Maandag® ga je een uitdagende baan tegemoet! Je ziet patiënten binnen verschillende vakgebieden, zoals de GGZ, VVT, GHZ en Jeugdzorg. Je komt te werken met de doelgroep(en) die jouw voorkeur heeft. Je doet als HBO verpleegkundige veel van je werk zelfstandig of in samenwerking met de collega’s van jouw (multidisciplinaire) team.


Jij bent als HBO verpleegkundige niet bang de mouwen op te stropen. Je zet je graag in om de kwaliteit van zorg te waarborgen voor de patiënt en helpt bij het bevorderen en/of herstellen van de gezondheid van de patiënt.

Dus of je in de functie van HBO verpleegkundige nu wilt werken met mensen met een verslaving, binnen een ziekenhuis op een specialistische afdeling of in de wijk, bij Maandag® bespreken we welke mogelijkheden aansluiten bij jouw wensen en ambities!


Ben jij enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Solliciteer dan direct! 

Functie eisen

  • Je bent gediplomeerd HBO verpleegkundige en hebt een BIG registratie
  • Je bent in voor een beetje avontuur en kijkt graag in meerdere keukens
  • Je hebt een open, directe en cliënt gerichte houding
  • Je vind het prima om onregelmatige diensten te werken 

Over het bedrijf

Wanneer je kiest voor Maandag®, kies je voor warm en persoonlijk contact. Jou wensen, ambities en doelen staan op nummer 1. Geen enkele dag is hetzelfde. In overleg zijn meerdere opdrachtgevers en de duur van opdrachten bespreekbaar.

Werken bij Maandag® heeft de volgende voordelen:

  • Salaris conform CAO
  • Reiskostenvergoeding (0,19euro per km)
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen
  • Mogelijkheid tot korte, maar ook langere opdrachten

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman