Verpleegkundig Teamleider

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
MEI 20
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
19.06.2020 103496331
Solliciteren

Over de functie

Het is een functie bij een ouderenzorg instelling in Den Haag waarbij je meewerkt op de werkvloer maar ook begeleiding biedt. Het gaat om een praktijk-leerafdeling, deze praktijk-leerafdeling wordt gerund door stagiaires en leerlingen. De werkbegeleiders zullen ook begeleiding bieden, vanuit jou als teamleider en verpleegkundige is het belangrijk dat je het team coacht. Jij bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de personele bezetting en de verleende zorg. Het gaat om een functie van 32-36 uur op een PG-afdeling. Je kan per direct starten, een mooie kans om ervaring op te doen!

Functie eisen

·       Je bent per direct beschikbaar

·       Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel

·       Je bent beschikbaar voor 32-36 uur

·       Je hebt ervaring in de intramurale setting

·       Je bent BIG geregistreerd als verpleegkundige

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs