Verpleegkundig Specialist

Mathijs Wille
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mathijs Wille
MEI 04
Noord-Brabant Permanent MBO
03.06.2020 102217272
Solliciteren

Over de functie

Heb jij die gouden verpleegkundige handen in bezit? Lees dan snel verder!


Als verpleegkundig specialist ben jij de rechterhand van de arts en mag jij gevorderde ondersteunende medische handelingen verrichten. Deze handelingen verricht je in je eigen deskundige gebied. Maar in welk deskundig gebied moet je je nou specialiseren? Bij Maandag® gaan wij samen met jou op zoek naar het gebied wat jou het beste ligt. Hierbij kunnen wij je een kijkje laten nemen in verschillende keukens, waardoor jij als verpleegkundig specialist meer ervaring kunt opdoen. Deze keukens zijn onder andere:

 

·      Geestelijke gezondheidszorg

·      Ouderenzorg

·      Justitie

·      FACT teams

·      GGD etc…

 

Samen gaan wij het gesprek aan over waar jouw interesses en ambities liggen. In samenwerking met een accountmanager ga ik op zoek naar de beste werkplek voor jou. Wij zorgen er samen voor dat jij iedere dag met een glimlach naar je werk gaat. Word jij ook net zo enthousiast van dit verhaal als wij en ben je benieuwd naar de vele andere mogelijkheden die wij kunnen bieden? Aarzel dan niet en stuur je CV naar mathijs.wille@maandag.nl of neem contact met mij op via tel: 06-82831380. Dan tellen wij geen dagen, maar zorgen wij dat de dagen tellen! 

Functie eisen

Benieuwd of ik op zoek ben naar jou?


-         Je hebt een diploma als verpleegkundig specialist

-         Je bent flexibel ingesteld

-         Je bent BIG geregistreerd

-         Je hebt passie voor het vak

-         Uren in overleg (28-40 uur)

Over het bedrijf

Wat kunnen wij als Maandag® jou bieden? Wanneer jij kiest voor Maandag wordt je ontvangen in een warm team. Jouw persoonlijke accountmanager en recruiter lopen naast jou mee, zodat jij je nooit alleen voelt staan. Daarnaast bieden wij vele trainingen en cursussen zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Wij bieden hierbij een salaris conform CAO en een kilometer vergoeding van €0,19/km. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mathijs Wille
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mathijs Wille