Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg

Daryl Hollander
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daryl Hollander
JUL 01
Noord-Brabant Permanent HBO
31.07.2020 107258570
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Zeeland & West-Brabant ben ik op zoek naar een ervaren Verpleegkundig Specialist binnen de Ouderenzorg. Ook in de ouderenzorg verschuift de focus van de aandacht voor de ziekte van de cliënt naar de aandacht voor het vermogen van mensen om aandoeningen te voorkomen en/of zo goed mogelijk te leven met ziekten, stoornissen en beperkingen. Als Verpleegkundig Specialist heb jij een eigen rol in het begeleiden van vormgeven van deze nieuwe kijk op ouderenzorg, onder andere door een aantal taken van de Specialist Ouderengeneeskunde over te nemen. Jij bent dan ook de expert in het vakgebied en een inspirator voor onze teams.


Jij werkt als Verpleegkundig Specialist nauw samen met de Specialisten Ouderengeneeskunde en jouw collega's in verzorging en verpleging. Samen met hen lever jij een bijdrage aan de medische zorgverlening, adviseer je behandelvraagstukken vanuit jouw specifieke deskundigheid en geef je gevraagd en ongevraagd advies over ontwikkelingen in het zorgproces van de cliënten. Jij stemt de behandeling af met jouw collega's en ziet toe op de uitvoering van de behandelafspraken. In jouw werkzaamheden krijg je volop de gelegenheid om initiatief te nemen, kun je werken aan je eigen ontwikkeling en kun je een grote bijdrage leveren aan kwalitatief hoogwaardige maar ook warme zorg, voor nu en in de toekomst.


Heeft deze vacature jouw interesse? Of wil jij graag meer weten?

daryl.hollander@maandag.nl

06-13298676

Functie eisen

  • Jij bent afgestudeerd Verpleegkundig Specialist met minimaal twee jaar werkervaring in de functie
  • Jij beschikt over een flinke dosis inlevingsvermogen en een zeer zelfstandige werkhouding
  • Je bent pro-actief en beschikt over een gezonde dosis enthousiasme & doorzettingsvermogen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao(VVT). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Daryl Hollander
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daryl Hollander