Zoeken

132

vacatures verpleegkundig specialist ouderenzorg (VVT)

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures verpleegkundig specialist ouderenzorg (VVT)

Bekijk online de vacature verpleegkundig specialist ouderenzorg (VVT). Beschik je over een opleiding Verpleegkundig Specialist (HBO Master) en een geldige BIG registratie? Dan zijn wij bij Maandag® op zoek
naar jou!

Als verpleegkundig specialist in de ouderenzorg (VVT) of somatiek verleen je medische zorg en bewaak je continue de kwaliteit. Naast het afleggen van terugkerende visites, ben je verantwoordelijk voor de opname van nieuwe cliënten. Hierbij draag jij zorg voor anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnose en medicatie. Ook lever je als verpleegkundig specialist jouw bijdrage aan het multidisciplinair overleg en de besluitvorming inzake opname, overplaatsing en ontslag van cliënten. In acute gevallen ben je oproepbaar en verricht je indien nodig diverse medische handelingen.

Kortom een veelzijdige baan, waar we jouw kennis en kunde heel goed kunnen gebruiken! Dit biedt een grote diversiteit en complexiteit van persoonlijke zorgvragen van ouderen, wat ervoor zorgt dat geen dag hetzelfde is.  Bij Maandag® krijg je als verpleegkundig specialist in de ouderenzorg bovendien de kans om ervaring op te doen bij verschillende organisaties.

Ligt jouw hart in de ouderenzorg en wil je hier graag jouw steentje bijdragen? Bekijk dan meteen de actuele vacatures verpleegkundig specialist in de ouderenzorg!