Verpleegkundig Specialist vacatures

Bekijk online de vacature verpleegkundig specialist ouderenzorg (VVT). Beschik je over een opleiding Verpleegkundig Specialist (HBO Master) en een geldige BIG registratie? Dan zijn wij bij Maandag® op zoek
naar jou!

Als verpleegkundig specialist in de ouderenzorg (VVT) of somatiek verleen je medische zorg en bewaak je continue de kwaliteit. Naast het afleggen van terugkerende visites, ben je verantwoordelijk voor de opname van nieuwe cliënten. Hierbij draag jij zorg voor anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnose en medicatie. Ook lever je als verpleegkundig specialist jouw bijdrage aan het multidisciplinair overleg en de besluitvorming inzake opname, overplaatsing en ontslag van cliënten. In acute gevallen ben je oproepbaar en verricht je indien nodig diverse medische handelingen.

Kortom een veelzijdige baan, waar we jouw kennis en kunde heel goed kunnen gebruiken! Dit biedt een grote diversiteit en complexiteit van persoonlijke zorgvragen van ouderen, wat ervoor zorgt dat geen dag hetzelfde is.  Bij Maandag® krijg je als verpleegkundig specialist in de ouderenzorg bovendien de kans om ervaring op te doen bij verschillende organisaties.

Ligt jouw hart in de ouderenzorg en wil je hier graag jouw steentje bijdragen? Bekijk dan meteen de actuele vacatures verpleegkundig specialist in de ouderenzorg!

verpleegkundig-specialist vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

487 gevonden resultaten

None