verpleegkundig praktijkbegeleider

Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink
JUN 11
Noord-Holland Permanent MBO
11.07.2020 100245228
Solliciteren

Over de functie

De functie


Voor een interessante opdrachtgever in Amsterdam zoek ik een ervaren verpleegkundige of verzorgende. Het vak kent voor jou geen geheimen meer .Daarnaast ben jij enthousiast om jouw passie en kennis over te dragen aan nieuwe (leerling) collega’s. In jouw functie als leerling begeleider ben jij de brug tussen onderwijs en zorg. Naast dat je diensten meedraait in de zorg houd je je bezig met het begeleiden van de studenten. Dit doe je samen met de praktijkopleiders. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het leerklimaat binnen de verschillende afdelingen. Uiteraard wordt er gezorgd voor een goed inwerktraject waar je je coachings- en begeleidingsvaardigheden zal ontwikkelen.


De werkplek


Deze centraal gelegen zorginstelling ligt vlakbij Amsterdam RAI. Het betreft een instelling waarin zowel PG, (complexe) somatiek als revalidatie afdelingen aanwezig zijn. De teams zijn zelf organiserend. Er zijn veel faciliteiten aanwezig. Je kunt denken aan een zorgtechnologie-ruime, een strandkamer, een bedrijfsrestaurant en een vakschool voor verpleegkundigen. De organisatie staat bekent als een prettige omgeving voor bewoners en personeel.


Wie ben jij?


Na jaren aan het bed gestaan te hebben ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Je zult onregelmatig werken maar draait geen nachtdiensten. Je gelooft dat door jouw jarenlange ervaring je kennis kunt overdragen aan de nieuwe generatie. Na de zomer wordt er gestart met een nieuwe afdeling waar 7 dagen per week BBL en BOL studenten aan het werk zijn. Het doel van deze afdeling is om een verandering aan te brengen in het leertraject van de leerlingen. De theorie zal niet meer leidend zijn voor de praktijk. De praktijk wordt leidend voor de theorie. Dit vraagt een aanpassing in de begeleiding van studenten. Hier ga jij je mee bezighouden.


Wij bieden


  • Een manier om jouw kennnis en ervaring in te zetten in een uitdagende functie
  • Een salaris gebaseerd op de CAO VVT en jouw ervaringsjaren
  • Verschillende ontwikkelingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
  • Loopbaanbegeleiding van jouw Recruiter en Accountmanager


Enthousiast geworden? Ik vertel je graag meer over deze interessante functie in een persoonlijk gesprek! ✆ 06 12 99 79 20 ✉ tim.aalderink@maandag.nl

Functie eisen

  • ervaren verzorgende (niv. 3) of verpleegkundige (niv. 4)
  • affiniteit met begeleiden en kennis overdragen
  • Met jouw aanstekende enthousiasme motiveer jij anderen

Over het bedrijf

Werken voor Maandag® betekent dat jij de nieuwe start van de week ziet als een nieuwe kans om te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Naast dat je je goed voelt bij de cultuur van Maandag® houdt je van de afwisseling van detacheren. Detacheren betekent de zekerheid van een contract via Maandag® met de mogelijkheid verschillende ervaring op te doen. Je blijft verbonden met je netwerk van Maandag® collega’s door Club Maandag®. Ieder kwartaal organiseren wij namelijk leuke activiteiten met je Maandag® collega’s. Jij bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen. Daarom hebben we voor jou de Maandag® Academy. Op de Academy bieden wij verschillende cursussen van E-learning tot trainingen op de Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink