Verpleegkundig Centralist Meldkamer

Jony Vredegoor
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jony Vredegoor
JUN 15
Gelderland Permanent MBO
15.07.2020 100287439
Solliciteren

Over de functie

‘’Meldkamer ambulancezorg, waar belt u vandaan?’’ Dit is hoe jij de telefoon opneemt als Verpleegkundig Centralist in de Meldkamer 112. Jij vindt het een uitdaging om mensen in nood te helpen en weet dat er achter elk telefoontje een andere hulpvraag schuilt.


Het werken op de meldkamer als verpleegkundig centralist is een erg dynamische baan waarin veel verschillende vaardigheden van je worden gevraagd. Zo moet je stressbestendig, flexibel en creatief zijn.


Doordat je bij het opnemen van het telefoontje nog niet weet wat er gaande is en wie je aan de lijn krijgt, is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en zo nodig alle informatie binnen 1 minuut vergaart zodat je vanuit daar de juiste hulp kunt inschakelen of de juiste adviezen kunt geven.


Het is belangrijk dat je verpleegkundige kennis op orde is en je deze kunt inzetten bij hulpvragen. Daarnaast moet je goed met computers overweg kunnen en verschillende systemen tegelijk kunnen bedienen.


Het werken op de meldkamer is pittig, jij bent de spil in het proces van de ambulancezorg en moet snel adequaat kunnen handelen. Mogelijk doe je dit samen met je collega’s van de politie en/of brandweer, wanneer er bij ongevallen meerdere disciplines betrokken zijn.


Ben jij de verpleegkundige die van deze vacature helemaal warm wordt? Reageer dan nu onderaan de pagina óf stuur mij even een berichtje op Whatsapp 0613181657. Ik hoor graag van je.


Functie eisen

  • Diploma MBO verpleegkunde niveau 4, bij voorkeur met specialisatie Acute zorg;
  • Kandidaten met relevante werkervaring (Ambulancezorg, BBIC, SEH) hebben een pré;
  • In het bezit van AvA diploma voor verpleegkundig centralist of bereid deze opleiding te volgen (CZO geaccrediteerd);
  • 28 – 32 uur per week beschikbaar (wisselende diensten)

Over het bedrijf

  • Een marktconform salaris (ingeschaald op basis van opleiding en ervaring)
  • Reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer
  • Goede arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, vakantiedagen, vakantiegeld, etc.)
  • De Maandag® Academy om jezelf verder te ontwikkelen


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jony Vredegoor
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jony Vredegoor