Update Coronavirus

Over de functie

Vanwege het coronavirus en de verwachtte toestroom aan patiënten is alle hulp meer dan nodig. Binnen Maandag ontvangen we steeds meer aanvragen van zorgorganisaties die omhoog zitten. Samen kunnen we hierin een verschil maken. Help jij mee?


Het gaat hier niet om één functie. Het gaat hier over iedereen met een zorgachtergrond. We krijgen momenteel veel aanvragen vanuit de ziekenhuizen, de thuiszorg, de verpleeg- en verzorgingstehuizen. Deze organisaties merken een tekort aan zorgpersoneel en kunnen alle hulp gebruiken. Misschien iets minder acuut, maar net zo belangrijk zijn de organisaties binnen de VGZ & de GGZ. Ook hier kunnen mensen ziek worden en is zorgpersoneel noodzakelijk. Dus. Heb jij een zorgachtergrond en tijd over om onze organisaties te kunnen ondersteunen, neem dan contact met mij op. Samen kunnen we onderzoeken waar & hoe we jou het beste in kunnen zetten. 

Functie eisen

Iedereen met een zorgachtergrond is meer dan welkom. Organisaties vragen ons veel naar verpleegkundigen, verzorgenden, zorgstudenten en specialisten. Ook de verpleegkundigen zonder BIG-registratie kunnen zich nu inzetten. Hierin is het belangrijk dat de BIG-registratie na 2018 is verlopen. Graag mee willen helpen, maar nog niet zeker weten of dat zou kunnen. Ook dan horen we graag van je !

Aanmelden kan door te mailen naar: joelle.kraaijenvanger@maandag.nl of te bellen naar 06 83 26 32 39. Let een beetje op elkaar !

Over het bedrijf

Het is momenteel niet heel relevant om uit te leggen waarom je als professional voor Maandag zou kunnen kiezen. Daar gaat het nu niet om. Voor nu is het belangrijk om samen de continuïteit van zorg te waarborgen & iedereen de zorg te kunnen bieden die hij of zij nodig heeft. Want dat worden er naar verwachting steeds meer ..

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Joëlle Kraaijenvanger

Joëlle Kraaijenvanger

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs