Traineeship HBO verpleegkundige

Over de functie

Je hebt je HBO-V diploma (bijna) in de pocket. Je wilt dolgraag aan de slag maar weet nog niet zo goed hoe je een goede start maakt met je carrière. Voor jou heeft Maandag® het startklaar traject ontwikkeld.


Je krijgt een twee jaar contract bij Maandag®. Naast je standaard voorwaarden krijg je verschillende mogelijkheden tot professionele en persoonlijke ontwikkeling. We beginnen door jou te abonneren op Nursing magazine. Ook schrijven we je in bij het kwaliteitsregister V&V. Daarna stel jij samen met jouw begeleider van de Maandag® Academy een pakket samen van workshops en (online) trainingen die het best bij jou passen. In samenwerking met het kwaliteitsregister V&V bieden wij geaccrediteerde, praktijkgerichte trainingen aan. Naast de trainingen die zijn ontwikkeld met betrekking tot verpleegkunde zijn er ook workshops met betrekking tot je persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan workshops persoonlijke effectiviteit, tactisch overtuigen en succesvol netwerken. Zo groei jij niet alleen als professional maar ook als persoon.


Behalve workshops heb je ook de mogelijkheid tot het volgen van online trainingen. Via het e-learning platform zorg jij dat je altijd up-to-date blijft van de laatste ontwikkelingen in de zorg. Alle succesvol afgeronde cursussen worden bijgeschreven als accreditatie punten bij het kwaliteitsregister V&V.


Misschien wel het meest essentiële voor een goede start van je carrière is dat jij sparringpartners hebt. Als starter heb je vaak een hoop vragen. Ook loop je vaak tegen nieuwe situaties aan die jij misschien nog niet voorzien had. Hiervoor is de goede begeleiding die je krijgt van het kennis netwerk van Maandag® ideaal.


Werken voor Maandag® betekent dat jij de nieuwe start van de week ziet als een nieuwe kans om te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Naast dat je je goed voelt bij de cultuur van Maandag® houdt je van de afwisseling van detacheren. Detacheren betekent de zekerheid van een contract via Maandag® met de mogelijkheid verschillende ervaring op te doen. Je blijft verbonden met je netwerk van Maandag® collega’s door Club Maandag®. Ieder kwartaal organiseren wij namelijk leuke activiteiten met je Maandag® collega’s.


Is je interesse gewekt? Ik vertel je graag over de mogelijkheden bij Maandag® Geef me een belletje op 06 12 99 79 20 of mail naar tim.aalderink@maandag.nl 

Functie eisen

  • (Bijna) gediplomeerd HBO-Ver
  • BIG geregistreerd
  • Leergierig
  • Klaar om de beste te worden in jouw vakgebied


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Tim Aalderink

Tim Aalderink

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs