Specialist ouderengeneeskunde

Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen
MEI 06
Overijssel Permanent WO
05.06.2020 100248601
Solliciteren

Over de functie

Ouderen met een chronische ziekte of een complexe zorgvraag hebben behandeling nodig voor hun dementie, complexe chronische aandoeningen, revalidatie of voor alles tegelijk. Als specialist oudergeneeskunde diagnosticeer je, je behandelt ziekte maar je kijkt ook naar de mens achter de patiënt en naar zijn omgeving. Je werkt in een multidisciplinair team. Je werkt onder andere samen met anderen artsen en specialisten, paramedici en verpleegkundige.


Naast jouw expertise op het gebied van de geriatrische zorg kijk je ook mee naar de organisatorische punten binnen een zorginstelling. Je denkt mee in de kwaliteit van de zorg , je houdt je bezig met het opzetten van afdelingen en het begeleiden en informeren van werknemers.


Als specialist oudergeneeskunde heb je een dynamisch vak. Je lost ingewikkelde medische puzzels op en je bent bezig met de organisatie binnen een zorginstelling. Door de vergrijzing zijn er vele uitdagingen voor een specialist. Vele organisaties hebben jouw expertise nodig. Dit hoeft niet maar één of enkele organisaties te zijn. Bij Maandag® kan je een organisatie stappen verder helpen in de tussentijd gaan wij weer op zoek naar een uitdaging gericht op jouw wensen.

Houd jij van afwisseling? Wil jij bepalen waar je een opdracht wilt doen? En vele zorgorganisaties een stap verder helpen? Solliciteer dan direct.

Functie eisen

-         Afgeronde opleiding geneeskunde + vervolgopleiding Specialist Ouderengeneeskunde

-         BIG-registratie

-         Rijbewijs


Over het bedrijf

Maandag® biedt jou een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO. Tevens kan jij vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Het aantal uren is bespreekbaar en geven we vorm op basis van jouw wensen. Tot slot behoren pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op jou plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen