Specialist Ouderengeneeskunde vacatures

Bekijk online de vacature specialist ouderengeneeskunde / AIOS bij Maandag®. Beschik je over een afgeronde opleiding geneeskunde + vervolgopleiding specialist ouderengeneeskunde en een geldige BIG registratie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als specialist ouderengeneeskunde behandel en begeleid je ouderen met een chronische ziekte of een complexe zorgvraag, zoals in geval van dementie of revalidatie. Als specialist oudergeneeskunde diagnosticeer je en behandel je ziekte (diabetes, wond, palliatief en/of long), maar kijk je vooral ook naar de mens achter de patiënt. Je werkt in een multidisciplinair team, samen met anderen artsen, specialisten, paramedici en verpleegkundigen.

Met jouw expertise op het gebied van de geriatrische zorg maak je als zorgprofessional dag in dag uit het verschil. Als specialist oudergeneeskunde heb je een dynamisch vak. Je lost ingewikkelde medische vraagstukken op houd je ook bezig met het organisatorische vlak.

Jouw expertise is hard nodig! En bij Maandag® kun je als specialist ouderengeneeskunde / AIOS jouw ervaring en kennis meenemen naar verschillende opdrachtgevers. Wil jij verschillende zorgorganisaties een stap verder helpen? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct!

specialist-ouderengeneeskunde vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

470 gevonden resultaten

None