Sociaal Verpleegkundige

Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs
MEI 08
Limburg Tijdelijk MBO
07.06.2020 102598135
Solliciteren

Over de functie

‘’Kan ik gaan werken als ik keelpijn heb?’’ Als Sociaal Verpleegkundige weet jij dit als de beste.


Tijdens crisis weet jij de juiste informatie te verstrekken als het over COVID-19 gaat. Dit doe jij op een eigentijdse en vlotte wijze. Je weet dat juist nu kennisoverdracht cruciaal is, want alleen op deze manier blijft de pandemie beheersbaar. Deze verantwoordelijkheid draag jij met trots en een grote flair als professional in de zorg. Heb jij je woordje klaar én kan je ook nog eens goed overweg met een computer?


Dan bespreek ik graag wat Maandag® en ik hierin voor je kunnen betekenen. Een afwisselend project, fulltime of parttime alles kunnen we bespreken. Ik ben nieuwsgierig naar jou en naar je wensen. Daarnaast krijg je een persoonlijke begeleiding van je recruiter en accountmanager. Wij stippelen samen je carrière uit en denken mee met jou in je persoonlijke ontwikkeling.


Dus wat zeg je ervan? Gaan we het gesprek met elkaar aan?

Tot snel!


Mail, bel of stuur een appje naar:

06 82 14 59 03

andrea.odeurs@maandag.nl

Functie eisen

  • Afgerond opleiding of in opleiding tot Mbo-V/Hbo-V
  • Liefde voor het vak
  • Per direct beschikbaar

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs