Sociaal verpleegkundige Covid-19

Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar
MEI 07
Overijssel Tijdelijk HBO
06.06.2020 102530484
Solliciteren

Over de functie

Draag jij ook een steentje bij in deze hectische #Covid-19 periode? Samen staan we sterk!


Binnen Maandag® zijn wij voor verschillende regio's in Nederland op zoek naar gedreven Sociaal verpleegkundigen die zich willen inzetten in deze hectische en onzekere periode. 


Als Sociaal verpleegkundige is het jouw grootste verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de gezondheidsbevordering van de bevolking in Nederland omtrent #Covid-19. Verschillende taken die daarbij komen kijken zijn contactonderzoeken, het organiseren van voorlichtingen over #Covid-19, het creëren van gezondheidsprogramma’s en het beantwoorden van vragen die cliënten hebben over het virus.


Als Sociaal verpleegkundige sta jij sterk in jouw schoenen en weet jij om te gaan met stressvolle situaties. Doordat een groot deel van je werkzaamheden bestaan uit contactonderzoeken, weet jij cliënten te adviseren over het voorkomen en beperken van het virus. Om deze reden heb jij veel kennis over het #Covid-19 virus en ben jij in staat om het juiste advies te geven. Tot slot is het belangrijk dat jij als Sociaal verpleegkundige goed functioneert binnen een team, want alleen samen krijg je het #Covid-19 virus onder controle!

Functie eisen

·      Afgeronde HBO-V opleiding, liefst aangevuld met opleiding sociaal verpleegkundige AGZ

·      Ervaring als Sociaal verpleegkundige is een pre

·      Ervaring infectiebestrijding is een pre

·      Computer- en telefonievaardigheden

·      BIG-geregistreerd

·      Sterk in teamverband


Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct op deze vacature en help Nederland stapsgewijs naar een #Covid-19 vrije samenleving! 

Over het bedrijf

Bij Maandag® sta jij centraal en heb jij de regie over jouw eigen loopbaan. Wat daar zo fijn aan is? Je kunt binnen Maandag® flexibel werken en zelf aangeven voor hoeveel uur jij beschikbaar bent! Daarnaast heb jij vanuit Maandag® een vaste contactpersoon waar je doorlopend mee kunt sparren. Vanuit een (vast) dienstverband krijg jij de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Verder kun je rekenen op:


·      Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden

·      De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen

·      Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar