Regieverpleegkundige PG

Over de functie

Voor een verpleeghuis nabij Rotterdam ben ik per direct op zoek naar een Regieverpleegkundige. De zorgorganisatie ambieert een moderne manier van bedrijfsvoering binnen de afdelingen, jij hebt hier affiniteit voor. In het gehele verpleeghuis verblijven ongeveer 50 cliënten Je gaat als Regieverpleegkundige uiteraard een coördinerende functie vervullen, echter voer je samen met je team ook de dagelijkse verpleeghuis werkzaamheden uit.


Zodra je begonnen bent als Regieverpleegkundige begin je met het aanbrengen van structuur in de werkzaamheden en het team. Het uiteindelijke doel is dat de Regieverpleegkundige het team van Verpleegkundigen en Verzorgenden naar meer zelforganisatie leidt.

Functie eisen

Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, tenslotte moet je een team begeleiden en zorg leveren aan cliënten met Psychogeriatrische ziektebeelden. Als Regieverpleegkundige heb je een assertieve en proactieve houding in een dynamische en multidisciplinaire omgeving. 


  • Diploma HBO-Verpleegkunde
  • Affiniteit met PG en leiderschap
  • Geldige BIG-registratie
  • 16 – 36 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou als regieverpleegkundige?


Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij de woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op de vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onder goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en door- groeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Solliciteer dan via de button onderin of stuur mij een mail: freek.rohlfs@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Freek Rohlfs

Freek Rohlfs

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs